Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κάνουν οι καθεστωτικοί επαναστάσεις;


 

''Ψηλά το σφυροδρέπανο γιατί το πιστεύουμε''

"Μην νομίζετε ότι με τέτοιους νόμους μπορείτε να χτυπήσετε το ΚΚΕ. Εμείς δεν είμαστε Χρυσή Αυγή να λέμε ότι ο αγκυλωτός σταυρός είναι διακοσμητικός. Εμείς σηκώνουμε ψηλά το σφυροδρέπανο γιατί το πιστεύουμε"
Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στη βουλή, σήμερα, σε ένα μπολσεβικικό παραλήρημα γεμάτο προκλητικές και ανιστόρητες θέσεις. Παρουσίασε το ΚΚΕ σαν επαναστατικό κόμμα που δεν κρύβει την ιδεολογία και τα σύμβολά του. Λες και θέλει το σύστημα να θέσει εκτός νόμου το ΚΚΕ και να αρχίσει τις διώξεις και τις φυλακίσεις των στελεχών του. Μόνο που προσποιείται, διότι οι τραπεζίτες-εβραίοι δεν έδωσαν εντολή να κυνηγηθεί το ΚΚΕ και η ιδεολογία του. Ούτε ποτέ είδαμε να συλλαμβάνονται οι αλήτες ροπαλοφόροι, φαλτσετοφόροι, "πριονοφόροι" των ΚΝΑΤ που επιχειρούν, ανενόχλητοι, να τρομοκρατήσουν όποιον τολμήσει να αρθρώσει άλλη άποψη. 


ΚΝΑΤ τη δεκαετία του '80

Ο κόκκινος υπόκοσμος του σήμερα  

Οι ροπαλοφόροι χαίρουν ''ασυλίας'' όχι μόνο στις πανεπιστημιακές σχολές αλλά ακόμα και στα σχολεία, στους δρόμους. Έτσι, τα κόκκινα ασκέρια δρουν ανεξέλεγκτα, κτυπούν, υβρίζουν, απειλούν προσπαθώντας να επιβάλουν τη μαρξιστική προπαγάνδα με το "έτσι θέλω" παντού. 
Οι κομισάριοι του κόμματος είναι επίσης παντού, καλοδεχούμενοι. 
Στην τηλεόραση, στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, στους χώρους εργασίας.. Τολμούν οι σύμμαχοι και συνεργάτες των Αμερικανών που αιματοκύλησαν την Ευρώπη και όχι μόνο, για χάρη των εβραίων τραπεζιτών να μιλούν για ιδέες και διώξεις..

Ο Ιβάν και ο Τζόνι, ο Τζόνι και ο Ιβάν είναι ακόμη εδώ, για να απαγορεύσουν ό,τι μπορεί να φανεί επικίνδυνο για τον μεγάλο ένοχο της ιστορίας, παραμένουν μαζί, ενωμένοι και συνεργάζονται και σήμερα - κι ας φαίνονται διαφορετικοί, όπως και τότε είναι ίδιοι. 
  

Και αναρωτιέται κανείς πόσο θα κρατήσει άραγε αυτό το κακόγουστο θέατρο; Δεν είναι και καλοί οι ηθοποιοί..  
Δεν γνωρίζει η Παπαρήγα ότι δεν διώκεται ο κομμουνισμός στην Ελλάδα; Οι ανακριτές και οι εισαγγελείς δεν σε ρωτούν αν είσαι κομμουνιστής. Σε ρωτούν αν είσαι Εθνικοσοσιαλιστής.


Μίλησε και για δηλώσεις μετανοίας. Οι δηλωσίες του ΚΚΕ τι ήταν; Δεν γνωρίζει ιστορία το κόμμα; Ο Άρης Βελουχιώτης δεν υπήρξε δηλωσίας;

Δήλωση μετανοίας του Αθανασίου Κλάρα ή Άρη Βελουχιώτη

Κι επειδή αρέσουν στο ΚΚΕ οι αναφορές στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν μας λέει οι καπιταλιστές-τραπεζίτες με ποιους συμμάχησαν; Με τους Εθνικοσοσιαλιστές;

Οι σύμμαχοι: Στάλιν, Ρούζβελτ και Τσώρτσιλ

Τη βουλή γιατί την περιφρουρούν; Για τον λαό και τον εργάτη εργάζονται εκεί μέσα; Δεν είναι όργανα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου;


ΚΚΕ, η τελευταία εφεδρεία των τραπεζιτών 


Πόσο αντικαθεστωτικό τελικά είναι το ΚΚΕ;

Η δήλωση του ΚΚΕ στον Άρειο Πάγο

Το ΚΚΕ λέει την αλήθεια στον λαό με κάθε κόστος, όπως παρουσιάζεται, ή κοροϊδεύει και υποκρίνεται ότι είναι κόμμα αρχών και θέσεων; 

Τελικά δεν ασχολείστε καλύτερα με τα iPad τις επιχειρήσεις σας και τα κρυφά σας πάθη.. 


και να αφήσετε τις αναφορές στον Εθνικοσοσιαλισμό γιατί το θέατρο είναι κακό και ακόμα χειρότεροι είναι οι ηθοποιοί, το έργο δεν έχει καλό τέλος και οι κλακαδόροι δεν είναι αρκετοί πια για να ακουσθούν σαν χειροκρότημα..  


Τέλος, δεν νομίζετε πως είστε πολύ-πολύ μικροί να μιλήσετε για κάτι τόσο μεγάλο;

Ristorante Verona