Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ



Ολόκληρος ο κόσμος είδε τη φωτογραφία του μεταβατικού πρωθυπουργού της Ουκρανίας  Arseniy Yatsenyuk (Αρσένι Γιατσένιουκ) να χαιρετά δήθεν ναζιστικά. 


Ο συγκεκριμένος όμως πολιτικός είναι εβραϊκής καταγωγής. Είναι δυνατόν τα διεθνή Μ.Μ.Ε. τα οποία, όπως όλοι ξέρουμε, ελέγχονται πλήρως από τους εβραίους να κάνουν ένα τέτοιο λάθος; Είναι ποτέ δυνατόν τα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου να μας βομβαρδίζουν με αυτή την εικόνα και σχόλια του τύπου: «Ο ναζιστής πρόεδρος» και να μην ξέρουν ότι ο τοποθετημένος ως πρόεδρος της Ουκρανίας που συνομιλεί με τον Ομπάμα και άλλους είναι εβραίος;  

Φυσικά και γνώριζαν και σκοπίμως διοχέτευσαν την είδηση. Λίγες μέρες μετά μας είπαν ότι είναι εβραϊκής καταγωγής. Δεν προέβησαν όμως σε διάψευση για τα περί ναζισμού του. Έτσι ο κόσμος είδε έναν εβραίο δήθεν ναζί να είναι πρόεδρος της Ουκρανίας. Προφανώς αποσκοπούσαν στο να προκαλέσουν σύγχυση.  Έτσι άρχισαν διάφορα σενάρια και οι προσπάθειες σπίλωσης των Ουκρανών αγωνιστών, ότι δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστές αυτοί που επαναστάτησαν στην Ουκρανία ή ακόμη κι αν είναι, είναι ελεγχόμενοι, υποκινούμενοι από εβραίους και άλλα παρόμοια. Το ότι στην ουκρανική εξέγερση πρωτοστάτησαν και επικράτησαν απόλυτα οι Εθνικοσοσιαλιστές ήταν κάτι "εκτός ελέγχου", που σόκαρε τους παγκόσμιους κυρίαρχους, οι οποίοι κατέφυγαν στην προσφιλή τους μέθοδο της συκοφάντησης. Λίγο μετά ήρθε η είδηση ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές που δολοφονούσαν στο Κίεβο μεταφέρθηκαν δήθεν από το Ισραήλ. Με λίγα λόγια προσπάθησαν να αποσείσουν τις ευθύνες από τον Γιανουκόβιτς και το καθεστώς του και να τα ρίξουν σε δήθεν πράκτορες παρουσιάζοντας τον μάρτυρα με τον κωδικό Δ, Ε κ.τ.λ. Και πάλι οι εβραίοι διοχέτευσαν την «είδηση» (είναι γνωστό ότι οι εβραίοι προκειμένου να προσδώσουν αληθοφάνεια στα ψεύδη τους, δεν διστάζουν να εκθέσουν μερικώς και τον εαυτό τους). Δεν φταίει ο Γιανουκόβιτς μας είπαν, φταίνε άγνωστοι πράκτορες. Τα βίντεο όμως και οι φωτογραφίες τούς διαψεύδουν.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο εβραϊκής καταγωγής πρόεδρος της Ουκρανίας δεν χαιρετά ναζιστικά.


Επεξεργάστηκαν το συγκεκριμένο βίντεο, «έκοψαν» το στιγμιότυπο που τους βόλευε και το παρουσίασαν σαν φωτογραφία.

Το δεύτερο είναι ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τους άνδρες της Berkut (δηλαδή των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας του Γιανουκόβιτς, που αποτελείτο αποκλειστικά από Ρώσους) σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή να δολοφονούν.  



Κανένα από αυτά τα βίντεο δεν προβλήθηκε από τα Μ.Μ.Ε. 
Έτσι παρέμεινε στο τέλος η σύγχυση. Τη σύγχυση αυτή προκάλεσαν όμως, κυρίως, οι δυτικοί. Βεβαίως, στην προσπάθεια συσκότισης των γεγονότων είδαμε και στην Ελλάδα ανθρώπους που δηλώνουν Εθνικιστές ή και Εθνικοσοσιαλιστές να συμμετέχουν και να γίνονται φερέφωνα της εβραϊκής προπαγάνδας. Οι άνθρωποι αυτοί στερούνται στην καλύτερη περίπτωση στοιχειωδών ιστορικών γνώσεων αλλά και κρίσεως. Το ένα λάθος όμως ακολουθεί το άλλο και έτσι στο τέλος προσπάθησαν να εξηγήσουν τα γεγονότα παρουσιάζοντάς τα ως ζητήματα γεωπολιτικής, αγωγών, συμφερόντων, προσχωρώντας έτσι στην μαρξιστική ανάλυση των ιστορικών γεγονότων, δηλαδή στον ιστορικό υλισμό.

Βεβαίως, μπορεί να υπάρχουν συμφέροντα από τη μία ή την άλλη πλευρά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ουκρανοί Εθνικοσοσιαλιστές αγωνίστηκαν και αγωνίζονται και σκοτώθηκαν γι΄ αυτά. Η Ουκρανία για εμάς είναι η Ευρώπη. Από τη μια πλευρά είναι ο Ιβάν και από την άλλη ο Τζώνυ που θέλουν να τη μοιράσουν. 



Όπως έκαναν άλλοτε, μετά τη στρατιωτική ήττα των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων. 
Τότε που μοίρασαν την Ευρώπη στα δύο.

Εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι τα έθνη που πολέμησαν στο πλευρό της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, όπως η Ουκρανία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία κ.ά. τα αλυσόδεσαν και τα παρέδωσαν βορά στους εβραιομπολσεβίκους για να τα τιμωρήσουν. Πίστεψαν έτσι, ότι θα απαλλαγούν  από τον Εθνικοσοσιαλισμό. 
Τελικά, δεν τα κατάφεραν.
Η Ουκρανία έδωσε το πρώτο μεγάλο χτύπημα. Τα παιδιά του Stepan Bandera, οι Ουκρανοί Εθνικοσοσιαλιστές κέρδισαν με το αίμα τους τη μάχη τού Κιέβου.



Ουκρανοί Εθνικοσοσιαλιστές, μαχητές της Πλατείας Ανεξαρτησίας 

Η μόνη αλήθεια στα γεγονότα της Ουκρανίας είναι ο αγώνας των Εθνικοσοσιαλιστών που έγραψαν ιστορία στην Πλατεία Ανεξαρτησίας. Μια ιστορία γραμμένη με το αίμα τους. 

Η τύχη το ΄θελε η Ουκρανία να πολεμάει μόνη της μέχρι το 1952... Η τύχη θέλησε, 62 χρόνια μετά, η Ουκρανία να σηκώσει πρώτη τα Εθνικοσοσιαλιστικά λάβαρα, να είναι η πρώτη στον Μεγάλο Ευρωπαϊκό Αγώνα. 

Ζήτω η Ουκρανία

Ζήτω η Ευρώπη  

Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός   

              
Ristorante Verona