Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Andriy Biletskyi αρχηγός του τάγματος Αzov ομιλεί περί Εθνικοσοσιαλισμού






I. Κοινωνισμός 


Η αρχή του κοινωνισμού συνεπάγεται την πλήρη άρνηση της δημοκρατίας και του φιλελευθερισμού. 



Όποιος πιστεύει ότι ένα τέτοιο σύστημα διακυβέρνησης είναι απαράδεκτο, θα πρέπει να σκεφτεί αν το σύγχρονο σύστημα διακυβέρνησης είναι αποδεκτό, στο οποίο μια πόρνη και ένας ακαδημαϊκός έχουν ίσα δικαιώματα ψήφου.



Οι άνθρωποι από τη φύση τους γεννιούνται με διαφορετικές ικανότητες και δυνατότητες, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη καλοτυχία για κάθε άτομο να βρει τη θέση του στην Εθνική ιεραρχία και ευσυνείδητα να εκπληρώνει τα ζωτικά καθήκοντα του. 




II. Φυλετισμός 


Όλος ο εθνικισμός μας δεν είναι τίποτα, είναι ένα κάστρο στην άμμο, χωρίς να στηρίζεται στα θεμέλια του αίματος, της φυλής. Οι Ουκρανοί είναι μέρος (και από τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα) της ευρωπαϊκής Λευκής Φυλής. 



Η ιστορική αποστολή του έθνους μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι να διευθύνει και να οδηγήσει τους Λευκούς λαούς όλου του κόσμου κατά την τελευταία σταυροφορία για την ύπαρξή τους. Μια σταυροφορία κατά της υπανθρωπότητας, της οποίας ηγούνται οι Σημίτες. 


Η αναστολή της αύξησης του πληθυσμού οδηγεί στο βιολογικό θάνατο του Έθνους, στη διακοπή της πολιτικής επέκτασης και στη παρακμή του κράτους. Αν είμαστε αδύναμοι, τότε η θέση μας είναι μεταξύ των κατακτημένων λαών που θα πεθάνουν. Διότι αυτό είναι η Φύση! Η επιλογή είναι δική μας! 

Έτσι, ο Εθνικοσοσιαλισμός υπερασπίζει όλες τις πανάρχαιες ουκρανικές Άριες αξίες, ξεχασμένες στη σημερινή κοινωνία. Μόνο η αναβίωση από μια ομάδα φανατικών μαχητών μπορεί να οδηγήσει στην τελική νίκη του ευρωπαϊκού πολιτισμού στον παγκόσμιο αγώνα. Εδώ θα μείνουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς! 


 Δόξα στην Ουκρανία!

Ολόκληρο το κείμενο στα αγγλικά εδώ 


RV