Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

  

Με πρωτοβουλία Πούτιν η Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ανέλαβε να διεξαγάγει ψήφισμα κατά των ''εκδηλώσεων εγκωμιασμού του Νεοναζισμού και των  Χιτλερικών συμβόλων και πράξεων''.  

Ο επίσημος τίτλος του ψηφίσματος ήταν: «Ο αγώνας ενάντια στην εξύμνηση του ναζισμού, νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που συμβάλλουν στις σύγχρονες μορφές ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, της ξενοφοβίας και της συναφούς μισαλλοδοξίας» και περιλαμβάνει 48 σημεία, στα οποία τα κράτη που έχουν υπογράψει δεσμεύονται  να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε νεοναζιστικές τάσεις και να τις θέσουν εκτός νόμου! 


Σε αυτά τα 48 σημεία, τα υπογράφοντα κράτη, μεταξύ άλλων, καταδικάζουν  την άρνηση του Ολοκαυτώματος , την άρνηση των εγκλημάτων της Ναζιστικής Γερμανίας , την εξύμνηση του ναζιστικού κινήματος και την έκφραση της ναζιστικής ιδεολογίας  σε οποιαδήποτε μορφή. Περιλαμβάνει την εξύμνηση των πρώην μελών των Waffen-SS,   την ανέγερση ναζιστικών μνημείων , αλλά και τις διαδηλώσεις προς τιμήν τους!

Από όλη την Ευρώπη μόνο η Σερβική κυβέρνηση ψήφισε υπέρ.


Να σημειωθεί ότι η Ρωσία στον κατάλογο των απαγορευμένων βιβλίων έχει προσθέσει και το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου». Σύμφωνα με την ισχύουσα ρωσική νομοθεσία μάλιστα, όλα τα βιβλία των ηγετών του γερμανικού Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος θεωρούνται εκδόσεις εξτρεμιστικού χαρακτήρα! 

Ο Πούτιν λοιπόν, πρωτοστατεί και επισήμως υπέρ των φιλελεύθερων και αντιφυλετικών θέσεων όπως και στον αγώνα κατά της ξενοφοβίας  και του Εθνικοσοσιαλισμού. Στην Ελλάδα κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι είναι φυλετιστής και φτάνουν στο σημείο να μας τον παρουσιάζουν ως σωτήρα της Ευρώπης! Τι να πει κανείς;

RV