Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ένα άρθρο του Δρος Γκαίμπελς για τον Αδόλφο Χίτλερ



Τον Φεβρουάριο του 1932 ο Χίτλερ αποκτά επιτέλους τη γερμανική υπηκοότητα! Ο Γκαίμπελς ανακοινώνει στον γερμανικό λαό ότι ο Χίτλερ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος. Τίποτα δεν είναι πλέον δυνατό να σταματήσει το κίνημα! Ο Γκαίμπελς γράφει σε άρθρο του ενόψει των προεδρικών εκλογών: 

«Ένας άνδρας που έχει τη δύναμη και τα χαρίσματα να οικοδομήσει ένα κίνημα εκατομμυρίων από μια μικρή σέκτα επτά ανδρών, ένα κίνημα που σήμερα ήδη συμπεριλαμβάνει το μεγαλύτερο και το καλύτερο τμήμα του γερμανικού λαού, θα βρει επίσης έναν τρόπο να ενώσει ολόκληρο το έθνος, απελευθερώνοντάς το από τις τρομερές πολιτικές, ιδεολογικές και κοινωνικές αντιθέσεις που διαιρούν και βλάπτουν τον λαό μας. 

Το μεγαλύτερο τμήμα του λαού μας έχει πλέον νέα θέληση για αντίσταση. Ο γερμανικός λαός θέλει να υψωθεί από την τυφλή παραίτηση σε ένα νέο ιδανικό. Αυτό είναι το έργο του Αδόλφου Χίτλερ! 

Οι μάζες βλέπουν σε αυτόν την τελευταία τους ελπίδα. Για εκατομμύρια, το όνομά του έχει καταστεί το φωτεινό σύμβολο της γερμανικής θέλησης για ελευθερία. Όποιος αντιτίθεται στην πάλη των τάξεων και στην αδελφοκτονία, όποιος αναζητεί διέξοδο από το χάος και τη σύγχυση, αυτός θα ψηφίσει τον Αδόλφο Χίτλερ! 

Αυτός αντιπροσωπεύει έναν γεννώμενο, νέο γερμανικό ιδεαλισμό, αυτός είναι ο εισηγητής της εθνικής δράσης, αυτός είναι ο φορέας της επερχόμενης οικονομικής και κοινωνικής ανανέωσης. Γι’ αυτό φωνάζουμε: Δώστε δύναμη στον Αδόλφο Χίτλερ, ώστε ο γερμανικός λαός να πάρει ξανά αυτό που αξίζει! Για ελευθερία και ψωμί!»      

 Ristorante Verona