Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ουκρανοί του Δεξιού Τομέα προπηλάκισαν τους μπολσεβίκους Βαλαβάνη και Ήσυχο στην Οδησσό



''ΦΥΓΕΤΕ από εδώ είστε ΕΧΘΡΟΙ της Ουκρανίας''



Αντιμέτωποι με μέλη του Δεξιού Τομέα βρέθηκαν, σήμερα,… οι μπολσεβίκοι, πρώην υπουργοί Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ήσυχος, που επισκέπτονται την Οδησσό για ''επαφές'' με τις κοινότητες της ομογένειας.

Μιλώντας σε Πρακτορείο Ειδήσεων, η Βαλαβάνη είπε ότι μέλη της ουκρανικής οργάνωσης τους ακολουθούσαν συνεχώς, ζητώντας τους “εξηγήσεις” για ποιο λόγο βρίσκονται στην Οδησσό.

Τα μέλη της μπολσεβικικής αντιπροσωπείας, στην οποία μετέχουν ο πρώην βουλευτής Βασίλης Χατζηλάμπρου και ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ένα εστιατόριο για να ξεφύγουν και ζήτησαν τη βοήθεια του προξενείου και της ουκρανικής αστυνομίας.

“Οι ακροδεξιοί μάς έλεγαν ότι είμαστε εχθροί της Ουκρανίας” τόνισε η Βαλαβάνη σε δήλωσή της, προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ξένη αντιπροσωπεία ουσιαστικά προπηλακίζεται στην Οδησσό.

Λόγω των συνεχών παρενοχλήσεων, μάλιστα, δεν έγινε δυνατή η συνάντηση που είχαν σήμερα οι πρώην υπουργοί με μέλη της ομογένειας...

Οι μπολσεβίκοι πρώην υπουργοί θα επιστρέψουν αύριο στην Ελλάδα. Στο μεταξύ, ο μπολσεβίκος πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Λαφαζάνης, επικοινώνησε νωρίτερα με έναν άλλο μπολσεβίκο, τον υφυπουργό Εξωτερικών Αμμανατίδη, ζητώντας την παρέμβασή του. 

Ο Λαφαζάνης με τον αρχιεγκληματία, κατσαπλιά Φλωράκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΑΕ έχει ως εξής: 


''Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μόλις πληροφορήθηκε τις απαράδεκτες ενέργειες παρακρατικών ναζιστικών Ουκρανικών ομάδων σε βάρος της ελληνικής αντιπροσωπείας, που επισκέπτεται την Οδησσό και αποτελείται από τους Κ. Ήσυχο, Ν. Βαλαβάνη, Β. Χατζηλάμπρου και Α. Χατζηστεφάνου, επικοινώνησε με τον Γιάννη Αμμανατίδη, υφυπουργό Εξωτερικών, για τον Απόδημο Ελληνισμό και ζήτησε την θετική παρέμβαση του στην ουκρανική πλευρά.''

Σε κύκλο, ο μπολσεβίκος δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου

Στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του επίσης μπολσεβίκου δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου στο Youtube, ομάδα του Δεξιού Τομέα έχει αποκλείσει τα μέλη της μπολσεβικικής αποστολής.




Glory to Ukraine
Слава Україні

Ristorante Verona