Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Ε…ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 3.000.000 ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2016




Ειδικότερα, το εσωτερικό (και διαβαθμισμένο ως απόρρητο) έγγραφο της Ε.Ε. το οποίο αποκάλυψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», στο ερώτημα «Προβλέπει η Κομισιόν ότι 3 εκατομμύρια μετανάστες μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος του 2016;» απαντά πως «ως μέρος των φθινοπωρινών οικονομικών προβλέψεων του 2015, η Ε.Ε. έχει επιχειρήσει μια πρώτη προκαταρκτική αξιολόγηση των μακροοικονομικών επιπτώσεων της εισροής μεταναστών… Ο αριθμός των 3 εκατομμυρίων (σ.σ.: μεταναστών εννοείται) πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο αυτό: είναι μια τεχνική υπόθεση, δεν αποτελεί πρόβλεψη και σίγουρα δεν είναι πρόγνωση. Ο σκοπός αυτής της άσκησης είναι να κατανοήσουμε την πιθανή επίδραση της εισροής μεταναστών στο ΑΕΠ, τα δημόσια οικονομικά και την αγορά εργασίας…».

Το εσωτερικό απόρρητο έγγραφο της Ε.Ε. με ημερομηνία 10-11-2015 μιλά για ενδεχόμενο 3 εκατομμυρίων μεταναστών και πραγματοποιεί υπόθεση εργασίας για τον οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο αυτής της συνθήκης

Σύμφωνα όμως με ευρωπαϊκές πηγές, το νούμερο των 3 εκατομμυρίων είναι «λογικό»! Με δεδομένο επίσης πως το 90% των Σύριων και άλλων προσφύγων έρχεται πλέον από τα ανατολικά μας σύνορα και δευτερευόντως από την Ιταλία, είναι δεδομένο πως η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια «βόμβα» που θα σκάσει στο Αιγαίο.

RV