Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Μακριά από τα πολιτικά πτώματα του ''εθνικού χώρου''



του Σωτήρη Αντωνακόπουλου

Είναι γεγονός ότι μόνο τα γέλια μπορεί να βάλει κάποιος με το πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στον λεγόμενο ''εθνικό χώρο''. Μίζερες  και γελοίες κοινοβουλευτικές παρουσίες, καινούργια και παλιά αστεία αποκόμματα, οργανωσούλες της πλάκας και του χαβαλέ καθώς και αυτόνομες μισαλλόδοξες εκφράσεις. Επιδίωξη όλων αυτών είναι να γίνουν ''χαλίφης στη θέση του χαλίφη''. Κίνητρο: το χρήμα και η προσωπική συμπλεγματική τους καταξίωση. Μέσον: η συστηματική φίμωση και εξάλειψη κάθε εθνικοσοσιαλιστικού στοιχείου με το προκάλυμμα του Έλληνα εθνικιστή και του πατριωτικού συναισθήματος.
Όσο λοιπόν και να προσπαθούν κάποιοι, εμείς, οι γνήσιοι Εθνικοσοσιαλιστές δεν θα γίνουμε σαν κι εσάς.

Κι αν εσείς, χαμένοι στον βούρκο της ιδεολογικής σας ανυπαρξίας, συνεχίζετε  να υποσκάπτετε κάθε εθνικοσοσιαλιστική δράση -καθώς δεν είστε ούτε κατ' ελάχιστον άξιοι να ανταποκριθείτε  στα όνειρα της νιότης σας- εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά: 

Δεν μας ενδιαφέρει καμία ''θέση'' κάτω από τον ήλιο της αστικής δημοκρατίας. Κάθε ''δημοκρατική'' έκφραση των ιδεών μάς φέρνει αναγούλα και είναι συνάμα ύποπτη.

Αρνούμαστε να συρθούμε πίσω από οποιοδήποτε σιωνιστικό άρμα σαν τα σκυλιά (βλέπε Πούτιν από τη μία και Τραμπ από την άλλη), περιμένοντας ένα κομμάτι από την πίτα του διεθνούς σιωνισμού.
Συνέχεια εδώ

RV