Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΟΙ 46 ΑΙΩΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ





Φαντασθείτε μία εξαίσια εικόνα. Κάθεστε με τους φίλους σας σε μία γραφική παραλία. Μια υπέροχη ηλιόλουστη ημέρα. Οι φλοίσβοι των δροσερών κυμάτων χαϊδεύουν ευχάριστα τα αυτιά σας. Απολαμβάνετε ένα παγωτό με κεράσι. Νιώθετε χαρά και αγαλλίαση. Η ψυχή σας ηδονίζεται. Για να νιώσει αυτό το υπέροχο αίσθημα τέρψεως που σας κατακλύζει στο ωραίο σκηνικό της παραλίας, ένας άλλος τύπος, ένας εγγενής υπάνθρωπος, παραδείγματος χάριν, θα πρέπει προηγουμένως να βασανίσει, να σκοτώσει και να τεμαχίσει μία ανυπεράσπιστη γριά και να πετάξει την σάρκα της στα σκουπίδια. Είναι σαδιστής..

Γιατί όμως εσείς έχετε μία ομολογουμένως διαφορετική αίσθηση της χαράς και της ικανοποίησης από τον εν λόγω δράστη και τον αντίστοιχο ανθρωπολογικό τύπο;




Το να επιλέγετε την σφραγίδα της φύσεως στο είναι σας και στον χαρακτήρα σας, δηλαδή τα θεμέλια της κληρονομικότητας στον εαυτό σας, είναι σαν να θέλετε να επιλέξετε το μήκος των χεριών, των ποδιών ή το σχήμα του προσώπου σας ή το χρώμα του δέρματός σας. Ποιος είναι ο βασικός καταλύτης για την εντυπωσιακή διαφορά της αισθήσεως της απολαύσεως ανάμεσα σε τόσο ακραιφνώς αντίθετους τύπους; Μήπως είναι λόγοι οικονομικοί; Όλοι αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα, γίναμε ληστές και δολοφόνοι; Ασφαλώς και όχι. Με εξαίρεση τους τραπεζίτες...

Μήπως είναι η περιώνυμη  αναγωγή σε παιδικά τραύματα και η αυθαίρετη απόκρυψη ενός παιγνιδιού από την γιαγιά μας; Μήπως είναι η παρέμβαση σατανικών δυνάμεων; Ρητορικά ερωτήματα, τα οποία έχει επιλύσει η σιδερόφρακτη επιστημονική τεκμηρίωση με αλήθειες, οι οποίες ξεπέρασαν τους φραγμούς της βλακείας των κοινωνιολογικών ψυχεδελικών δολιχοδρομιών, αλλά και των θρησκόληπτων εμμονών. Η μητέρα Φύσις έγραψε το πρώτο και τελευταίο σύγγραμμα βιοκοινωνιολογίας των πλασμάτων της, την γενετική κληρονομικότητα, η οποία ισχύει από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας και θα ισχύσει μέχρι το τέλος της, αν οψέποτε υπάρξει.



Ανάμεσα σε πλήθος άλλων έγκυρων μελετών περί της κληρονομικότητας και των ψυχοπνευματικών ιδιοτήτων, πέραν των σωματικών και ανατομικών γνωρισμάτων, δημοσιεύτηκε προσφάτως στα επιστημονικά χρονικά της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Μονάχου, η διδακτορική διατριβή ''Der Einfluss genetischer Variationen im NEFL-Gen auf kognitive Phänotypen'' της βιολόγου (εβραϊκής μάλιστα καταγωγής) Carolin Cohen, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίζουμε ενδιαφέροντα συμπεράσματα, στηριζόμενα σε συστηματικά πειράματα για την γενετική σημασία της κληρονομικότητας  στους τομείς δομήσεως γνωστικών ικανοτήτων, ευφυίας, μαθησιακής προδιαθέσεως, μνημονικού δυναμικού, αφαιρετικής και νοητικής αντιλήψεως και εννοιακής συλλήψεως. Η έρευνα σταχυολογεί μετρήσεις πνευματικών εξετάσεων, επεκτεινομένων σε δεκαετίες και βασίζεται στην παρακολούθηση και ανάλυση των διανοητικών ικανοτήτων συγγενών ατόμων, ιδίως μονοωγενών διδύμων..



Αναφέρονται δύο μελέτες διάρκειας 40 ετών σε Ολλανδία, ΗΠΑ, Αυστραλία, διενεργηθείσες από ομάδες ψυχολόγων σε δείγμα δέκα χιλιάδων συγγενών πρώτου βαθμού. Οι στοχευμένοι εξεταζόμενοι υποβάλλονταν σε ψυχοδιανοητικά τέστ σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα στους τομείς.. γλωσσική ικανότητα, ανάγνωση, δυνατότητα κτήσεως εννοιών και μετρήσεως ευφυίας. Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία των μονοωγενών διδύμων, οι οποίοι μεγάλωσαν από το 6ο έτος της ζωής τους μέχρι το 40ό, σε διαφορετικές θετές οικογένειες σε ξεχωριστά πολιτιστικά περιβάλλοντα. Τα συμπεράσματα είναι θεαματικά. Στο 6ο έτος της ηλικίας τους με συγκριτικά πανομοιότυπα τεστ  ξεκίνησαν με ταυτότητα αντιδράσεων και ικανοτήτων 45 τοις εκατό, προφανώς λόγω της  περιστασιακής επιδράσεως της μορφωτικής και οικονομικής καταστάσεως της θετής οικογένειας, εν τούτοις στην ηλικία των 40 ετών οι ίδιοι μονοωγενείς δίδυμοι, σε εντελώς διαφορετικά περιβάλλοντα εξελίξεως, παρουσίασαν ταυτότητα αντιδράσεως και γνωστικών ικανοτήτων κατά 70 τοις εκατό. .

Το συμπέρασμα είναι ευκρινές. Παρά τις επιφανειακές επιρροές του περιβάλλοντος στην διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης της ζωής τους επικράτησαν οι γενετικές προδιαθέσεις τους και στον σύνθετο τομέα των πνευματικών ιδιοτήτων. Επομένως, τεκμηριώθηκε για πολλοστή φορά ότι το γενετικό υπόβαθρο της κληρονομικότητας είναι καθοριστικός παράγοντας και των δυνατοτήτων πνευματικής και μαθησιακής τάσεως, ανεξαρτήτως των περιβαλλοντικών ερεθισμών, οι οποίοι ασφαλώς διαδραματίζουν εξέχοντα ρόλο στον τρόπο εκδηλώσεως των έμφυτων πνευματικών γνωρισμάτων, αλλά ουδέποτε τις δημιουργούν. Η όποια γενετική περιουσία είναι ακλόνητη και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και οριοθετεί τα θεμέλια του πολυσύνθετου πλέγματος της ευφυίας. Θα γίνεις ό,τι ήδη είσαι.. ως ένας κρίκος της αλυσίδας των προγονικών γενεών. Δεν κατασκευάζεις τον χαρακτήρα σου, απλώς τον μεταβιβάζεις...




 Αξιοσημείωτη είναι και η παρατήρηση της εν θέματι έρευνας, ότι οι λεπτές διανοητικές επιδόσεις σχετίζονται άμεσα με το μέγεθος του εγκεφάλου, την σύσταση της φαιάς ουσίας και με την δράση εγκεφαλικών περιοχών, στις οποίες αν ανατραπεί η σχετική βιοχημική ισορροπία, για την οποία είναι υπεύθυνο το ανευρεθέν χρωμόσωμα 8p21, προκαλείται εκφυλισμός τους. Η γενετική βάση του πνευματικού δυναμικού αποθεματικού είναι εμφανής, όπως και το στοιχείο των γονιδιακών πολυμορφισμών αυτού του γονιδίου, οι οποίοι εντοπίζονται σε διαφορετικές συχνότητες σε Ευρωπαίους, Ασιάτες και Αφρικανούς.  Αυτά είναι σε αδρές γραμμές τα πορίσματα των μελετών, τα οποία καταγράφονται στην διδακτορική διατριβή της Carolin Coen. Αλλά ας σκιαγραφήσουμε και έναν παρεμφερή χώρο.



Είναι θέσφατο αναντίλεκτο της κλασσικής ψυχιατρικής, η σπουδαιότητα του γονιδιακού βάθρου και των νευροψυχικών ιδιοτήτων , αλλά βεβαίως και πλήθους σοβαρών ψυχικών ασθενειών όπως φρενοβλάβεια, κρετινισμός, σχιζοφρένεια, μανιοκατάθλιψη. Ασθένειες που οφείλονται σε ατυχείς γονιδιακές διασταυρώσεις. Είναι δεδομένο στην γενετική ιατρική και στην βιολογία, ότι η λειτουργία ή η δυσλειτουργία του νευροψυχικού συστήματος, Αντίληψη, Συναίσθημα, Βούληση, στηρίζεται στο... εργοτάξιο του νευροψυχικού συστήματος, στην ορμονική και βιοχημική του συγκρότηση, η οποία θεμελιώνεται κυρίως σε γενετικές, κληρονομικές βάσεις. Μήπως όμως και η βαριά εγκληματικότητα και ειδεχθής παραβατική συμπεριφορά, ακόμα και από την εφηβική ηλικία;



Εντυπωσιακό σχετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πολύκροτες μελέτες του Καναδού ψυχίατρου Gordfeld, οι οποίες διενεργήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες σε αμερικανικές και γερμανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας. Στο πλαίσιο της έρευνας μελετήθηκαν με αντικειμενικά επιστημονικά κριτήρια εγκεφαλογραφημάτων, δεκάδες κατά συρροήν βιαστές, παιδεραστές, καθ΄ έξιν δολοφόνοι. Διαπιστώθηκαν σε συντριπτικά ποσοστά βιοχημικές και οργανικές ανωμαλίες στον εγκέφαλό τους, ιδίως στα εγκεφαλικά κέντρα, τα οποία σχετίζονται με την λειτουργία της συναισθήσεως του κινδύνου και των συνεπειών των πράξεων έναντι των άλλων ανθρώπων. Η βιοχημική συγκρότηση και το μέγεθος αναπτύξεως των εν λόγω εγκεφαλικών κέντρων, ακόμα και σε εγκληματίες 25 και 30 ετών, ομοίαζαν με  το μέγεθος αναπτύξεως των αντιστοίχων κέντρων, που παρουσιάζουν  νήπια 3 ή 4 ετών. Λίγες ήταν οι περιπτώσεις επιπτώσεων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από ατυχήματα. Οι περισσότερες περιπτώσεις ανάγονταν σε οργανικές, νευροψυχικές ανωμαλίες με γενετική βάση...



Η κλασσική βιολογία, η γενετική και συνεπαγόμενη ψυχιατρική, καθόσον είναι απαλλαγμένες από τις πολιτικές σκοπιμότητες και φρούδες στρεβλώσεις του διεθνούς μεταπολεμικού κατεστημένου, με μία σωρεία συνεχών μελετών και επιστημονικών τεκμηριώσεων θα δικαιώνουν πάντα την ριζοσπαστική πρωτοπορία των γενετιστών βιολόγων, ιδίως Γερμανών, οι οποίοι στην περίοδο του μεσοπολέμου έθεσαν με γενναιότητα και επιστημονική τόλμη, ως βασική προτεραιότητα ερμηνείας της συμπεριφοράς, της στάσεως και της δράσεως όχι μόνον μεμονωμένων ατόμων, αλλά ολόκληρων λαών και κοινωνιών, τον παράγοντα της κληρονομικότητας με κορωνίδα την φυλετική, βιογονική κοινότητα..



 Το προδρομικό έργο των Fischer, Baur, Lenz, για την ανθρώπινη κληρονομικότητα, για την βιολογική δομή της εξηγήσεως της ιστορίας και της πορείας ενός λαού, για το φυλετικό του δυναμικό, για το ποιοτικό του υπόβαθρο, αποτέλεσε το έναυσμα για την δρομολόγηση της ευγονικής πολιτικής και της  λακωνικής γενετικής υγιεινής της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας και για την πλήρη αποδόμηση των κοινωνιολογικών πομφόλυγων του μαρξισμού και του φιλελευθερισμού. Οι λαοί δεν αλλάζουν ποτέ χαρακτήρα λόγω της περιστασιακής επικρατήσεως εμπορικών, μορφωτικών και οικονομικών συγκυριών, ακόμα και σε αυτές απλώς εκδηλώνεται ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, ο οποίος κατέχει την αξία ή την απαξία της φυλετικής τους ιδιομορφίας. 


Οι φυλές στην ιστορική τους εξέλιξη εμφανίζουν σημαντικές διαφορές πολιτιστικής ιδιοτυπίας και σίγουρα αυτό οφείλεται στην γενετική τους νευροψυχική ιδιαιτερότητα. Ένα εύγλωττο παράδειγμα είναι, το ότι σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές και μογγολικές φυλές, οι φυλές των καθαρόαιμων Νέγρων στην Αφρική, ουδέποτε κατέγραψαν στην κουλτούρα τους, την πράξη της αυτοκτονίας. Ο καθαρόαιμος Νέγρος ουδέποτε αυτοκτονεί. Και αυτό το γεγονός δεν εξηγείται με συνθήκες περιβάλλοντος, αλλά ψυχοφυλετικού αποθεματικού.
 
Ανθρώπινα χρωμοσώματα

Οι  ιερές εντολές για τον Άριο Άνθρωπο δεν είναι 10 και δεν προήλθαν.. ουρανοκατέβατες από το όρος Σινά.. Οι εντολές είναι 46. Είναι τα 46 χρωμοσώματα, 23 από την πατρική γενιά και 23 από την μητρική γενιά. Σε αυτές τις 46 εντολές της φύσεως και της ράτσας, εκφράζεται η αλληλουχία των προγόνων και απογόνων του, η αισθητική του, η κουλτούρα του, η βιοθεωρία του, ο χαρακτήρας του.

Η πολιτική μας Ιδέα είναι θεμελιωμένη σε αυτές τις 46 εντολές. Είναι η περιφρούρηση του φυλετικού μας γονοτύπου και η βελτίωση του φυλετικού μας φαινοτύπου. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η πίστη και η προσήλωση σε μία βιολογική πραγματικότητα, σε μορφή νοοτροπίας, τρόπου ζωής και πολιτειακού ιδανικού. Είναι  η αισθητική και βιοπολιτική έκφανση αυτών των 46 εντολών της ράτσας μας. Είναι η ψυχή, το πνεύμα, το σώμα μας, είναι η φυλή μας. Άλλες εντολές δεν υπάρχουν..


Απόστολος Λαγός

RV