Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ



Του Απόστολου Λαγού

Λίγες ώρες πριν από την θυσία του στο πολιορκημένο Βερολίνο, αποτεινόμενος σε συνεργάτες του έλεγε..''Θα ακούσετε για μένα φοβερά πράγματα, αλλά σε δύο γενιές η Ευρώπη θα με κατανοήσει'' Και επαληθεύτηκε. 

Μετά το  1945 σε μία ήπειρο σωριασμένη στα ερείπια ενός τεχνηέντως υποκινηθέντος αδελφοκτόνου πολέμου, τα μανιασμένα πλήθη πανηγύριζαν την στρατιωτική ήττα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, κραδαίνοντας αμερικανικές και σοβιετικές σημαίες. Στον βωμό του κερδοσκοπικού Μολώχ θα σέρνονταν οι μεταπολεμικές γενιές αποτυφλωμένες και λεηλατούμενες σε ένα διαχρονικό Purimfest στην υπηρεσία των.. εκλεκτών του Μαμμωνά.


Η Ευρώπη, προαιώνια κοιτίδα των Αρίων Εθνών, θα επιχειρήσει να επουλώσει τις πληγές της από την πολεμική καταιγίδα, ποδηγετούμενη ανηλεώς στον κοχλία του εκφυλισμού της  σε αποικία των χρηματιστηρίων και των διεθνών τραπεζιτικών συμμοριών της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, των μανιακών τοκογλύφων, των μοναδικά υπαίτιων και για τους δύο παγκοσμίους πολέμους. Στο ανατολικό τμήμα της, η καθημαγμένη Ευρώπη θα βιώσει την σταλινική ασιατική λαίλαπα και μετά το 1990  θα εξαγοραστεί σύσσωμη από την διεθνή ομογάλακτη μαφία του καπιταλισμού. Η Ευρώπη μετά το 1945 μέχρι και σήμερα αποτελεί πέραν μίας μουσειακής γεωγραφικής έννοιας, τον βελουδένιο σκουπιδότοπο των δυναστειών των Rothschilds, Goldman- Sachs και των άλλων παγκοσμίων καπιταλιστικών κυκλωμάτων, τα οποία απομυζούν τους λαούς και μετατρέπουν τα κράτη σε φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς συλλογής της αδίστακτης πλαστικής τοκογλυφικής απατεωνιάς.


Στο σημείο μηδέν, οι .."δικαστικοί επιμελητές" των καπιταλιστικών ενταλμάτων τοκογλυφικών αποπληρωμών, οι ένοπλες αιχμές του Σιωνισμού, οι συμμαχικές δυνάμεις, κάρφωσαν τα επάρατα σύμβολα επιβολής τους στον ποταμό Έλβα σε μία Ευρώπη, η οποία μετά την στρατιωτική κατάρρευση της Γερμανίας, πλημμύριζε και από τις άγριες ασιατικές ορδές του νέου Αττίλα. Οι αποπροσανατολισμένοι λαοί, βυθισμένοι στο ναρκωτικό μιας τραγικής ιστορικής απάτης, αυτοφαλκίδευσης, αυταπάτης και  αυτοχειρίας τους, νόμιζαν ότι θα απολαύσουν τον χιλιαστικό παράδεισο της δημοκρατίας και της ελευθερίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ειρήνης. Η Νέμεση της Ιστορίας σύντομα διέψευσε παταγωδώς τις φρούδες προσδοκίες τους. Ο κόσμος μετά την πολεμική και υλική ήττα του Εθνικοσοσιαλισμού σφραγίστηκε από τα ανεξίτηλα σημάδια της πιο φρικτής δυστυχίας και εκμετάλλευσης πρωτοφανών διαστάσεων στην παγκόσμια ιστορία. Ο θανάσιμος σφιχταγκαλιασμός των διεθνών τοκογλύφων με τους μπολσεβίκους παραμόρφωσε τις ανθρώπινες κοινωνίες, τις βούτηξε σε αναρίθμητους πολέμους και χρυσάφισε από τον ιδρώτα και το αίμα τους. Σήμερα είναι κοινό μυστικό ότι το  θλιβερό χαρακτηριστικό του λεγομένου δυτικού κόσμου, οι οιονεί κρατικές οντότητες αποτελούν υποθηκευμένα υποκαταστήματα των πολυεθνικών εταιρειών και της σπείρας των μοντέρνων Σάυλωκ που ρουφάνε με απληστία την ικμάδα και την εργασία των εθνών και απολαμβάνουν  την σάρκα τους, την ώρα που αυτά κρέμονται στα τσιγκέλια των χασάπηδων των χρηματιστηρίων. 

Απέναντι σε αυτήν την εφιαλτική προοπτική, η οποία έγινε ιστορική πραγματικότητα μετά το 1945, πολέμησαν τα εκλεκτά βλαστάρια των ευρωπαΐκών εθνών, οι καλύτεροι της Αρίας Φυλής. Μίας Φυλής, η οποία έπλασε Παρθενώνες, τραγούδησε με σπαρτιάτικους παιάνες την πολεμική της αρετή, έχτισε τις Πύλες του Βραδεμβούργου, έβαλε τη σμίλη στο χέρι ενός Φειδία και ενός Μπρέκερ, μελοποίησε τους θρύλους της από έναν Τυρταίο και έναν Βάγκνερ, υπεράσπισε την ηπειρωτική της εστία, από την μάχη του Μαραθώνα, των Καταλωνικών πεδίων μέχρι την στερνή μάχη των πυλωρών του Βερολίνου το 1945. Στην κρίσιμη προπολεμική περίοδο της αναφυόμενης ιστορικής καταιγίδας το βαθύτατο ένστικτο επιβιώσεως της Ευρώπης και της φυλετικής της ομοεθνίας εκφράστηκε σαν θυελλώδης αστραπή μέσα από τα ζοφερά σύννεφα που σκίαζαν τον ευρωπαΐκό ουρανό. 

Στην καρδιά της Ευρώπης διασαλπίστηκε υπερήφανα η προαιώνια κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού. Σε μία βιασμένη από τους νικητές του Πρώτου Μεγάλου Πολέμου Γερμανία, στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ ο γερμανικός λαός και ιδίως η εκλεκτή γερμανική νεολαία συνάντησε τον κοσμοϊστορικό Ταγό και μαζί του προσπάθησε να αποτινάξει τα τοκογλυφικά δεσμά και να χτίσει μια ελεύθερη Πατρίδα με ανθηρή οικονομία, με αυτάρκεια στην παραγωγή τροφίμων και πρώτων υλών, με πειθαρχημένη κοινωνική ευγονική συγκρότηση, με επίτευξη της κοινωνικής εργατικής αρμονίας, με την πατριωτική συναδέλφωση των τάξεων, με κλασσική αισθητική και οργανωμένο φυσικό τρόπο ζωής σε ένα πλαίσιο αλληλεγγύης της λαϊκής κοινότητας. Ένα εξαίσιο πρότυπο αναγεννήσεως ολόκληρης της Ευρώπης. Αλλά η τραγικότητα εκείνης της γενιάς της θυσίας εξαντλήθηκε, λόγω της υλικής υπεροχής των εχθρών, σε μία ηρωϊκή έξοδο ελεύθερων πολιορκημένων.

Και αυτό ήταν το.. θανάσιμο αμάρτημα της Γερμανίας του Χίτλερ. Η αποδέσμευση της Γερμανίας του Χίτλερ από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τοκογλυφικό σύστημα, ο απεγκλωβισμός της από τους διεθνείς καπιταλιστικούς μηχανισμούς λεηλασίας και τοκοδουλείας, η εύλογη διεκδίκηση της εθνικής της αποκαταστάσεως, όλα  αυτά αποτέλεσαν τα βασικἀ κίνητρα για να στήσουν οι αιώνιοι αιμοπότες των λαών έναν καταστροφικό Δεύτερο Παγκόσμιο  Πόλεμο. Έπρεπε να  ισοπεδωθεί η Γερμανία του Χίτλερ, για να μην καταρρεύσει ο ιμπεριαλιστικός κόσμος της διεθνούς τοκοληστρικής πλεκτάνης από τους μηχανορράφους απατεώνες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Με πρόθυμο σύμμαχό τους την ασιατική κομμουνιστική πανούκλα, που οι ίδιοι τροφοδότησαν, ξεκίνησαν έναν ολέθριο πόλεμο, σέρνοντας τα φόρου και τόκου υποτελή τους κράτη στην δίνη της αλληλοσφαγής.


Πρέπει να είναι κανείς μεγάλος βλαξ για να πιστέψει, με την ύστερον γνώσιν μετά το 1945, το κωμικοτραγικό πρόσχημα για την εξαπόλυση του παγκοσμίου πολέμου κατά της Γερμανίας του Χίτλερ, τον Σεπτέμβριο του 1939. Ένα απλό παράδειγμα: Η Μεγάλη Βρετανία, ένα όργανο της σιωνιστικής ολιγαρχίας, η Μεγάλη Βρετανία η οποία το 1939 κατείχε το 30 τοις εκατό της ανθρωπότητας στην σκλαβιά του ιμπεριαλισμού της, υπό την μορφή αποικιών και προτεκτοράτων, διαθέτοντας 40 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα και 400 εκατομμύρια υποτελών, ένιωσε ότι... εθίγησαν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της, όταν η Γερμανία επιτέθηκε στο δικτατορικό πολυεθνικό κράτος της Πολωνίας, για να σώσει την γερμανική μειονότητα από την σφαγή και να ενσωματώσει αρπαγείσες γερμανικές περιοχές. Για να μην κάνουμε αναφορά στον βασικότερο εγκληματία και εμπρηστή υποδαυλιστή του πολέμου, τον αρχιμαφιόζο Ρούσβελτ, αυτό  το  ευτελές υποχείριο της σιωνιστικής πλουτοκρατίας ή και στον ανθρωποφάγο πατερούλη Στάλιν. Το τερατώδες πρόσωπο του μεταπολεμικού κόσμου εσαεί θα φέρει τα γλοιώδη χαρακτηριστικά αυτών των ιστορικών στυλοβατών του διεθνούς υποκόσμου. 

Η εμβριθής ιστορική μελέτη κατέδειξε την σαθρότητα των μεγάλων ψεμμάτων, μέσω των οποίων στήθηκε εκείνη η μεγάλη ανθρώπινη τραγωδία. Η Μεγάλη Επανάσταση του Αγκυλωτού Σταυρού χτυπήθηκε αδίστακτα την στιγμή που γεννιόταν, από την συντριπτική υλική υπεροχή των αντιπάλων της. Το αγλαές και φωτεινό πνεύμα της όμως τελικά νίκησε. Θρεμμένο στην κοιλάδα του δωρικού Ευρώτα, φιλοτεχνημένο στις κιονοστοιχίες της Ακροπόλεως, γαλουχημένο στους λόφους της Ρώμης και στις πεδιάδες του Ρήνου και δοξασμένο στις όχθες του Σπρέε του Βερολίνου. Εκεί όπου οι σύγχρονοι Σπαρτιάτες της Ράτσας μας πολέμησαν και θυσιάστηκαν για το Μεγάλο Ιδανικό, γνωρίζοντας ότι ο Εφιάλτης θα περάσει...


Την 1η Σεπτεμβρίου 1939 ο Αδόλφος Χίτλερ στην συνταρακτική ομιλία του στο Reichstag, στην έναρξη της γερμανικής απελευθερωτικής εκστρατείας στην Πολωνία, διακήρυξε με στεντόρεια φωνή...
''Φορώ και πάλι την πολυτιμότερη για μένα στολή του Γερμανού Στρατιώτη, θα την βγάλω μετά την Νίκη ή δεν θα επιζήσω'' .

Και όμως υπήρξε ο Νικητής!



Ristorante Verona