Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



   
 Η λαϊκή οργή ξεσπά τις τελευταίες μέρες κατά των προδοτών της πατρίδας και είναι βέβαιο ότι δεν θα καταλαγιάσει. Έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι αυτή η οργή είναι αυθόρμητη και ειλικρινής και δεν την έχουν δημιουργήσει τα ΜΜΕ, δεν είναι κατευθυνόμενη από αυτά, αντιθέτως τα ΜΜΕ υποβαθμίζουν, αποκρύπτουν και αποσιωπούν την οργισμένη αντίδραση του λαού. 
Οι προδότες του Σύριζα και των Ανέλ είχαν υποτιμήσει τον πατριωτισμό των Ελλήνων και είχαν θεωρήσει τον λαό κορόιδο. Αφού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν τη μαζική συμμετοχή  στα συλλαλητήρια, κυρίως, δε, επιστρατεύοντας τους πραιτωριανούς-αστυνομικούς -οι οποίοι δεν ήταν ξένοι, όπως μερικοί υποστηρίζουν για να ξελασπώσουν την αστυνομία*, αλλά προσκυνημένοι-, και επειδή εν μέρει το κατάφεραν, πίστευαν ότι "θα πέρναγε κι αυτό".


   
   Οι λεκτικές, προς το παρόν, επιθέσεις τούς αιφνιδίασαν. Τα γελάκια του έχοντος εμφάνιση εβραιομπολσεβίκου Κοντονή δεν μπορούν να κρύψουν τον τρόμο. Η Τζάκρη δεν ήξερε  πού να πάει, τα 'χε χάσει και πήγαινε πέρα δώθε σαν τρελλή. Η Κουντουρά έφυγε από την πίσω πόρτα, ακύρωσε εμφανίσεις και έχει αποσβωλομένο ύφος. Ο δε Καμμένος εμφανώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, επειδή κιόλας αντιλαμβάνεται πλέον ότι το στίγμα του προδότη θα τον ακολουθεί για πάντα κι εκεί που πήγαινε να φτιάξει "οίκο" (ή "τζάκι") τελικά θα κρύβεται ντροπιασμένος, προσπάθησε στο "διάγγελμά" του να εκφοβίσει τον κόσμο, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όποιος τον παίρνει τηλέφωνο και τον απειλεί προσπαθεί να καταλύσει το πολίτευμα!!!  Οι απειλές, δηλαδή ένα πολύ ήπιο αδίκημα, που κάθε τρεις και λίγο βγαίνει ένας νόμος -σκούπα και το παραγράφει (και μαζί με αυτό και άλλα πιο σοβαρά), πάνε να παρουσιαστούν ως εσχάτη προδοσία. Πολύ της μόδας έγινε αυτή η κατηγορία μετά τον Μπαρμπαρούση. Παρεμπιπτόντως, παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ο Μπαρμπαρούσης αφέθηκε -φυσικά- ελεύθερος και παρά το ότι είχε προσπαθήσει, κρυπτόμενος, να αποφύγει τη σύλληψη, στάση η οποία συχνά οδηγεί σε προφυλάκιση (διότι κάποιος που ενεργεί έτσι, θεωρείται ύποπτος φυγής). Αλλά η κατηγορία είναι γελοία.


Ο Καμμένος προσπάθησε να αποτρέψει τους προπηλακισμούς εναντίον του με απειλές για μηνύσεις και "δικαστική διερεύνηση" (αυτή είναι πλέον η σχέση του με τον λαό). Τι είναι η Δικαιοσύνη; Προστάτις των προδοτών; Τι νόμιζαν οι προδότες; Ότι θα πρόδιδαν ανενόχλητοι; Και τι νομίζουν; Ότι ο κόσμος θα πάψει να τους θεωρεί και να τους λέει προδότες, επειδή απειλούν με μηνύσεις;Είναι δημόσια πρόσωπα, και μάλιστα είναι κυβέρνηση, και κρίνονται, και είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται και τη σκληρή, τη δριμεία, την οξύτατη κριτική.  Αυτά από νομικής πλευράς είναι λυμένα εδώ και πολύ καιρό. Ο κόσμος δεν τους λέει προδότες για να τους προσβάλει την τιμή και την υπόληψη, αλλά επειδή το πιστεύει.  Είναι, λοιπόν, δικαίωμα οποιουδήποτε να τους θεωρεί προδότες για τις πολιτικές τους επιλογές και τις αποφάσεις.
Ξεπουλάνε τη  Μακεδονία και νομίζουν ότι θα μείνουμε σιωπηλοί και άπραγοι;

  
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ - ΠΟΛΕΜΑ



*Κύκλοι που δραστηριοποιούνται στο Facebook

RV