Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ





Με μια πρωτοφανή εκδήλωση-πρόκληση οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ προπαγανδίζουν ότι θα «εξηγήσουν» στους Μακεδόνες γιατί η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ θα είναι επωφελής για αυτούς και την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα:
Σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 19:30μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, Γρ.Λαμπράκη & Κλεάνθους 57, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια».



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά τις επιθέσεις της κατά των πατριωτών στο Πισοδέρι, επιχειρεί να κάμψει το φρόνημά τους, αυτή τη φορά διοργανώνοντας μια χυδαία παράσταση στην καρδιά της Μακεδονίας μας. Ήδη οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους προειδοποιούν ότι:
«Στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων». «Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα»
Η αλαζονεία των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται στις πλάτες των ερυθροφρουρών του Τόσκα, απουσία των οποίων καμία τέτοια χυδαία εκδήλωση-πρόκληση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Δεν συνθηκολογούμε! Τώρα αρχίζουμε τον αγώνα για την Μακεδονία! Καλούμε τον λαό της Θεσσαλονίκης σε αντίσταση!  

Να γίνει η Θεσσαλονίκη και πάλι το κέντρο του Μακεδονικού Αγώνα! 



RV