Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ο εχθρός είναι πλέον γνωστός...


 Στο νοσοκομείο γυναίκα σε κωματώδη 
και κρίσιμη κατάσταση



Η ζωή της  κρέμεται τώρα από μια κλωστή

Χτυπήθηκε σήμερα από τους σύγχρονους κομιτατζήδες, οι οποίοι προστάτευαν την τελετή εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και μετά τον τραυματισμό της από τα γκλομπ, έπεσε ζαλισμένη κι εκείνη την στιγμή δέχθηκε μία βομβίδα χημικού στον αυχένα, με αποτέλεσμα η ζωή της να κρέμεται τώρα από μια κλωστή. Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καστοριάς. 


Δείτε στο βίντεο με πόσο μίσος οι αστυνομικοί προσπαθούν να πετάξουν στον γκρεμό τους πατριώτες διαδηλωτές. Να τους δολοφονήσουν, δηλαδή. Οι ενέργειές τους είναι εγκληματικές, διότι είναι απολύτως παράνομες και δεν εντάσσονται στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Δυστυχώς, στον πατριωτικό χώρο λόγω μιας απολύτως εσφαλμένης συμπάθειας προς την αστυνομία έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με αστυνομικούς σε νομικό επίπεδο. Κι όμως, το αντίθετο συμβαίνει: ακριβώς επειδή φέρουν όπλα, οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί και ακόμη να μην περιορίζουν αδικαιολόγητα το δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει. Σήμερα, μάλιστα, που είναι εύκολη η λήψη φωτογραφιών και βίντεο με τα κινητά, οι εγκληματικές τους ενέργειες αποδεικνύονται πολύ πιο εύκολα. Ο πατριωτικός χώρος πρέπει να αποβάλει την ηττοπάθεια απέναντι στην εξουσία, ειδικά από τώρα και στο εξής που ο Αγώνας παίρνει άλλες διαστάσεις και ξεκάθαρα εχθρός είναι και ο αστυνομικός. Να ενημερώσουμε, δε, ότι οι τύποι αυτοί όταν καταμηνύονται, αλλάζουν, γίνονται γατάκια και κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Επιπλέον, οι πράξεις τους συχνά είναι κακουργηματικές. 
Πέρα από τη νομική άμυνα, παραμένει πάντα αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε η φυσική άμυνα σε άδικη επίθεση. Και οι παραπάνω είναι άδικες επιθέσεις των αστυνομικών. 
Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες επ' αυτών, τονίζουμε, πάντως, την αναγκαιότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο. Ας καταλάβουν τα μίσθαρνα όργανα των εχθρών της πατρίδας ότι οι πατριώτες δεν είναι κορόιδα, είναι αποφασισμένοι και έχουν γραμμένες τις ψήφους των αστυνομικών. Ο εχθρός είναι γνωστός...


RV