Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Του Παν.Μαρίνη

----------
Ο Στρατηγός Patton, βλέποντας τι συνέβαινε στην Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη μετά τον Μάϊον του 1945, κατάλαβε τελικώς την αλήθεια και είπε το περίφημον: «Πολεμήσαμε τον λάθος εχθρό!» και πολλά άλλα σχετικά, όπως βλέποντας τους Σοβιετικούς στο Βερολίνον, είπε μεταξύ άλλων:

"Η εικόνα του Βερολίνου μου έφερε θλίψη. Εμείς οι Αμερικανοί καταστρέψαμε μία καλή φυλή για να την αντικαταστήσωμε με Μογγολοειδείς καννιβάλους. Κι όλη η Ευρώπη θα γίνη κομμουνιστική. Οπως λέγεται, τις πρώτες εβδομάδες αφότου το κατέλαβον οι Σοβιετικοί, αυτοί κυνηγούσαν όποιαν γυναίκα έβλεπαν κι αν αυτή έτρεχε να σωθή την πυροβολούσαν, αν όχι την βίαζαν! Εγώ κάλλιστα θα μπορούσα να καταλάβω πρώτος το Βερολίνον αν μου το επέτρεπε η ανωτάτη διοίκησις!''

Σοβιετικοί στρατιώτες επί το έργον 

Η Ιστορία τον εδικαίωσε, ολόκληρος η Ανθρωπότης παρεδόθη πισθάγκωνα δεμένη στους Mongolian savages [έκφρασις με την οποίαν ο Patton εννοούσε κάτι πιο πολύ από τους αγρίους Ανατολικοασιάτες του Σοβιετικού στρατού που μπήκαν στην Ευρώπη και χάριν γούστου έκαιγαν την πολιτιστικήν κληρονομιά και συνοικίες ολόκληρες, δολοφονούσαν, βίαζαν, κακοποιούσαν] και οσημέραι εκβιάζεται, βιάζεται και διαπλάσσεται κατά τις αρχές του Πολιτιστικού Μαρξισμού!

Πώς φιμώνονται οι ελεύθεροι και σκεπτόμενοι άνθρωποι από τους καλούς "προστάτες" της ανθρωπότητος

George S. Patton

Ο Στρατηγός Πάττον ομιλούσε και έλεγε τις γνώμες του καθώς μάλιστα έπνεε μένεα διότι η Ανωτάτη Αμερικανική Διοίκησις ενώ ευρίσκετο προ του Βερολίνου δεν τού επέτρεψε να εισέλθη αυτός αλλά τον ακινητοποίησαν διά να καταλάβουν το Βερολίνον οι Σοβιετικοί, διά να κυκλοφορήση παγκοσμίως και στον αιώνα τον άπαντα να κυκλοφορή η φωτογραφία με την απαισίαν Σοβιετικήν σημαίαν επί του ερειπίου της Reichstag, διά να μάθη ο κόσμος όλος και οι επερχόμενες γενεές ότι ήτο η Σοβιετική Ένωσις, ο Στάλιν και ο Κομμουνισμός που έσωσε την ανθρωπότητα από την «Ναζιστική τυραννία», διά να δημιουργηθή η «Ηθική Υποχρέωσις» της ανθρωπότητος προς την ΕΣΣΔ, διά να θεμελιωθή το «Ηθικόν Πλεονέκτημα» της Αριστεράς· πράγμα που επετεύχθη και το ζούμε σήμερον εδώ στην Ελλάδα! Συγχαρητήρια Πρόεδρε Τρούμαν, τα εκατάφερες καλά! 


Ο Στρατηγός Πάττον εξέφραζε δημοσίως τις σκέψεις του πιστεύοντας ότι ήτο ένας ελεύθερος άνθρωπος, δι' αυτό δεν επολεμούσε άλλωστε; δι' έναν «ελεύθερον κόσμον»; Δεν αντελαμβάνετο και αυτός το μέγεθος και την φονικήν ισχύν της συνωμοσίας, οπότε, καθώς μάλιστα η ακτινοβολία του ήτο μεγάλη και είχε φιλοδοξίαν να θέση υποψηφιότητα διά Πρόεδρος, εδολοφονήθη στον γνωστόν πεποιημένον αυτοκινητιστικόν ατύχημα! Κατ' αυτό ένα αμερικανικόν καμιόνι ευρίσκετο αριστερά της κυρίας οδού εις έναν πλάγιον δρόμον, μάλιστα αποτελεί μυστήριον τό διά ποίον ανεξήγητον λόγον ευρίσκετο εκεί, πολλά χιλιόμετρα μακράν από την βάσιν του, ουχί εις προγραμματισμένον δρομολόγιον, ενώ ο οδηγός του, ένας νεαρός αμερικανός στρατιώτης, ουδέποτε ανεκρίθη κανονικώς. Ούτως ή άλλως ο φάκελλος του ατυχήματος που συνέταξε η αμερικανική Στρατιωτική Αστυνομία κατεστράφη την επομένην ημέραν! Το καμιόνι αυτό εκκινήσαν εκτύπησε την καντιλλάκ του Στρατηγού Πάττον στον αριστερόν τροχόν. 


Διεσώθη ο Στρατηγός Πάττον με μία παρεκτόπισιν σπονδύλου που ανετάχθη στο νοσοκομείον, όμως ενώ όλα έβαινον καλώς αιφνιδίως ενεφάνισε νέα και άσχετα με το ατύχημα συμπτώματα και εντός διημέρου απεβίωσε! Τα συμπτώματα αυτά εχαρακτηρίσθησαν ως πνευμονική εμβολή, όμως δεν εγένετο νεκροτομή διά να αποδειχθή η διάγνωσις! Μετά 35ετίαν ένας πράκτωρ της OSS (Office of Strategic Services, η αμερικανική στρατιωτική κατασκοπεία 1942-1945) ομολόγησε αυτοβούλως ότι συμμετείχε στην δολοφονίαν του Στρατηγού Πάττον, την οποίαν είχε διατάξει ο Αρχηγός της OSS, William Donovan, ο οποίος μάλιστα είπε στους συμμετέχοντες πράκτορες ότι η δολοφονία γίνεται διότι «Patton had gone crazy»! Στις ΗΠΑ φαίνεται είναι κανών όποιος είναι «crazy» να δολοφονείται· καλή ιδέα! Είναι μεγάλη η βιβλιογραφία περί της δολοφονίας του Στρατηγού Πάττον, μεταξύ δε των άλλων διακρίνεται το βιβλίον του Robert K. Wilcox, «Target: Patton», 2008. Διά μίαν σύντομον περιγραφήν της υποθέσεως ιδέ, Ron Unz, «American Pravda: Was General Patton Assassinated?», 22 Aug. 2016,

RV