Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΣΕΠΑΡΑΤΙΣΤΩΝ



Εβραίοι εθελοντές πολεμούν στην Ανατολική Ουκρανία στο πλευρό των νεομπολσεβίκων. Περίπου διακόσιοι Ιουδαίοι του τάγματος Батальон "Алия" ( Battalion "Alia" ), ισραηλινοί υπήκοοι, μερικοί από αυτούς πρώην πράκτορες της KGB πολεμούν στην Ανατολική Ουκρανία τους Ευρωπαίους Εθνικοσοσιαλιστές. 
πηγή

Το Ιουδαϊκό τάγμα ''Alia'' ιδρύθηκε το 2002 και έχει λάβει μέρος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας όπου και διέπραξε εγκλήματα πολέμου έχοντας το παρατσούκλι ''Τσετσένοι''.  

 

Δείτε το βίντεο που προβάλλεται  από τα Ρωσικά Μ.Μ.Ε. 





Εγκληματίες Ιουδαίοι μαζί με μπολσεβίκους εθελοντές (βλέπε εδώ), με Τσετσένους και Αφγανούς πολεμούν στο πλευρό των νεομπολσεβίκων σεπαρατιστών της Ανατολικής Ουκρανίας. 



Από την άλλη πλευρά έχουμε Ευρωπαίους Εθνικοσοσιαλιστές να πολεμούν ως εθελοντές στο πλευρό των Ουκρανών Εθνικοσοσιαλιστών. Νέοι Εθνικοσοσιαλιστές από την Ρωσία, την Λευκορωσία, τις Βαλτικές χώρες, την Ιταλία, την Σκανδιναβία, την Σλοβακία, την Κροατία, την Γαλλία κ.α. ( Βλέπε εδώ ). 



Κάποιοι στην Ελλάδα θέλουν να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο. Τους Ευρωπαίους εθελοντές Εθνικοσοσιαλιστές ως ανθρώπους των Εβραίων και του ΝΑΤΟ και τους μπολσεβίκους, Αφγανούς και Εβραίους ως πατριώτες,   υπερασπιστές των Ευρωπαϊκών Αξιών που μάχονται εναντίων των Εβραίων. 



Λοιπόν, ή όλοι οι Ευρωπαίοι Εθνικοσοσιαλιστές τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά μαζί με αυτούς τρελάθηκαν και οι Ιουδαίοι και οι μπολσεβίκοι ''αντιναζί'' ή στην Ελλάδα κάποιοι παίζουν ύποπτο ρόλο αφού το μόνο που κάνουν είναι να συκοφαντούν και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, μια καθαρή ιουδαϊκή συμπεριφορά.   

Και ενώ αυτοί συνεχίζουν τα παραμύθια τους, στην Ουκρανία χθες 16 Ιουλίου περισσότεροι από πενήντα νέοι μαχητές του Εθνικοσοσιαλιστικού Εθελοντικού Τάγματος Azov Battalion έδωσαν όρκο πίστης και αναχώρησαν για το μέτωπο. Ντυμένοι με στρατιωτικές στολές και με τα Εθνικοσοσιαλιστικά λάβαρα να ανεμίζουν στον αέρα αποτελούν σήμερα την αιχμή του δόρατος του Εθνικοσοσιαλισμού στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο τα λάβαρά μας υψώνονται για πολεμική αναμέτρηση. Στα πεδία των μαχών της Ουκρανίας, εκεί που άλλες αξίες επικρατούν, όπως το θάρρος, η τιμή, η συντροφικότητα και η ικανότητα, εκεί θα αναδειχθούν οι νέοι ηγήτορες του Εθνικοσοσιαλισμού. Όπως μας πληροφορούν οι Ρώσοι σύντροφοι Εθνικοσοσιαλιστές από την ιστοσελίδα τους http://wotanjugend.info/   οι Ρώσοι Εθνικοσοσιαλιστές εθελοντές είναι ήδη περισσότεροι από δύο δωδεκάδες όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. 




Ristorante Verona