Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ



 Οι Ευρωβουλευτές της Χ.Α. διόρισαν τις κόρες τους

Οι Ευρωβουλευτές της Χ.Α. φρόντισαν με το που πάτησαν το πόδι τους στις Βρυξέλλες να διορίσουν τις κόρες τους. Eμφανίζονται αντισυστημικοί, λάβροι κατά του διεφθαρμένου πολιτικού σκηνικού, ωστόσο όταν πρόκειται για τους ίδιους και τις κόρες τους η αξιοκρατία πάει περίπατο.

Κι επειδή ο κάθε ευρωβουλευτής, λόγω συγγένειας, πρώτου βαθμού δεν μπορούσε να διορίσει την κόρη του, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  «Πρώτο Θέμα» - εφάρμοσαν την εξής μέθοδο: Ο Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό, συμφώνησαν, και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος Λάμπρος Φουντούλης. Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη τριγωνική σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι ευρωβουλευτές.

Και για να μη μείνει παραπονεμένο και το κόμμα και ίσως για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες, προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ο κ. Επιτήδειος τον Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον Αλέξανδρο Λύρη.
πηγή

RV