Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Το αληθινό πρόγραμμα του ΣύριζαΟ Σύριζα και οι υποστηρικτές του, όταν ερωτώνται ποιο είναι το πρόγραμμα του κόμματος, κατηγορηματικά απαντούν "το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης", το οποίο διαφήμιζαν αδιάκοπα μέσα από τις τηλεοράσεις, τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα.  Το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έγινε η σημαία των νεομπολσεβίκων ως το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει το μνημόνιο (βλέπε εδώ). Χιλιάδες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών για να πείσουν ότι "έχουν πρόγραμμα", ότι "είναι κοστολογημένο", ότι "επιστήμονες το μελέτησαν" και "θα κυβερνήσουν με αυτό". 
Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από την εκλογή τους και διαβάσαμε μία ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:  «Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης (σημ. ο ίδιος γράφει το όνομά του με ένα "ν", στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να ξεχωρίσει), ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης». 


Lazard's largest office is at 30 Rockefeller Plaza, New York City

H Lazard -η εταιρία του Παπαδήμου και του PSI- αναλαμβάνει σύμβουλος του Βαρουφάκη. Άρα, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν είναι επαρκές και ό,τι έλεγαν το έλεγαν απλώς για κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους τους. Τώρα που πέρασαν οι εκλογές πέταξαν τα προγράμματα της Θεσσαλονίκης και λένε: Θα συνεργαστούμε και με τη Lazard και με όποιον μας προσφέρει τη βοήθειά του για τη σύνταξη ενός νέου καλύτερου προγράμματος (βλέπε εδώ) .  
Επομένως, το πρόγραμμα του Σύριζα είναι το πρόγραμμα της LAZARD! Μιας εβραϊκής εταιρίας που συμβούλευσε και την Αργεντινή και το Ιράκ. Για την ίδια εταιρεία, όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο Τσίπρας  το 2011, ρωτούσε με ποια κριτήρια και διαδικασίες επιλέχθηκε;


Τώρα, με τι κριτήρια επιλέχθηκε η LAZARD; Με τα ίδια που επιλέχθηκε και τότε. Είναι προφανής η σχέση προϊσταμένου και υπαλλήλου. Lazard, Morgan Stanley, Rothchild, Goldman sachs είναι οι αφέντες αυτού του κόσμου. Κουμάντο κάνει πάντα ο εργοδότης, ο υπάλληλος απλώς εκτελεί τις εντολές. Απλά, όταν πρόκειται για βρωμοδουλειές, το αφεντικό δεν θέλει να φαίνεται και βάζει μπροστινούς... 

Ο προφήτης της Ευρώπης Richard Wagner το είχε θέσει ως εξής:  Επιτρέψαμε στην Ιερουσαλήμ να έχει την απόλυτη κυριαρχία και ανακαλύψαμε προς δυσαρέσκειά μας ότι ο κύριος φον Ρότσιλντ, πολύ πονηρός για να ανακηρύξει εαυτόν ''Βασιλέα των Ιουδαίων'', προτίμησε να παραμείνει ''ο Εβραίος των Βασιλέων''.


RV