Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Γερμανία: Το 95% των "προσφύγων" δεν εργάζεται




Πάνω από το 95% των αλλοφύλων εισβολέων που ισχυρίζονται ότι είναι πρόσφυγες στη Γερμανία παραμένουν άνεργοι και απολαμβάνουν τον άνετο βίο, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς που απασχολούνται βρίσκονται σε επιδοτούμενες από το κράτος θέσεις ή παρακολουθούν "μαθήματα ενσωμάτωσης" όπως αποκάλυψαν νέα επίσημα στοιχεία.

Τον Σεπτεμβρίου του 2017, ο αριθμός των εργαζομένων ήταν 195.000. Στην Γερμανία εισέβαλαν 2,5 εκατομμύρια «μετανάστες» το 2015, λίγο κάτω από το ένα εκατομμύριο το 2016, και μέχρι το 2017, τουλάχιστον άλλοι 200.000 αλλόφυλοι εισβολείς εγκαταστάθηκαν στη χώρα. 

Αυτό σημαίνει ότι οι 195.000 εισβολείς που ανέλαβαν "εργασία" στη Γερμανία αντιπροσωπεύουν περίπου το 5,2% του συνολικού αριθμού. 

Πολλές από αυτές τις "δουλειές" πληρώνονται απευθείας από το κράτος και αφορούν θέσεις όπως του επιστάτη ή βοηθού προετοιμασίας φαγητού σε ''κέντρα υποδοχής''.    

Εν τω μεταξύ, το Γραφείο για τη Μετανάστευση και τους Πρόσφυγες (BAMF) παραδέχθηκε ότι έχει «πέσει έξω στους στόχους ενσωμάτωσης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες» για το 2017.

Η φιλελεύθερη προπαγάνδα που θέλει τις ορδές των αλλόφυλων εισβολέων "να σώζουν το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας" ή "να οικοδομούν την οικονομία" της Ευρώπης αποδεικνύεται έτσι ένα ακόμη γελοίο ψέμα. Επιπλέον γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι αν δεν εκδιωχθούν όλοι αυτοί οι εισβολείς πίσω στις χώρες καταγωγής τους, οι χώρες "υποδοχής" θα καταστραφούν αναπόφευκτα.

Ristorante Verona