Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ - Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2013



Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ ένα σταθερό, διαχρονικό χαρακτηριστικό. Την εμμονή τους στα ιδεολογικά μορμολύκεια του Μαρξισμού- Λενισμού. Την απροσχημάτιστη επίθεση τους στην εθνική και φυλετική ιδέα  της Πατρίδος, την μόνη ζείδωρη πραγματικότητα στην ιστορία των λαών. Μία νοσηρή νοοτροπία, η οποία διακρίνει την δράση αυτού του κόμματος από τότε, από τα 1919 όταν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Μπεναρόγια συγκροτούσαν αυτόν τον κομματικό σχηματισμό μέχρι και σήμερα. Μία πολιτική στάση που εξέθρεψε κοινωνικές τραγωδίες και εθνικές καταστροφές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, με αιχμή του δόρατος την Σοβιετική Ρωσία, τον ιστορικό παράδεισο του προλεταριάτου.

Δεν θα ανατρέξουμε στο δραματικό παρελθόν του προηγουμένου αιώνος, με τα πασίγνωστα γεγονότα των κατάπτυστων εθνικών προδοσιών του κομμουνιστικού κινήματος σε όλα ανεξαιρέτως τα εθνικά θέματα και στους εθνικούς αγώνες. Από την διακήρυξη και ένοπλη απόπειρα αποσπάσεως της Μακεδονίας, την υπονομευτική δράση στην μικρασιατική εκστρατεία, την συμμοριακή προσπάθεια υποδουλώσεως της Ελλάδος στον σταλινικό ζυγό  μέχρι την σπίλωση του αγώνος της ΕΟΚΑ. Η ιστορία του ΚΚΕ αποτελεί ποινικό μητρώο αντεθνικής εμετικής δράσεως.

Ας έλθουμε στην χαλεπή και παράξενη εποχή μας. Οι ομογάλακτοι επιφανειακώς αστικοποιημένοι συνοδοιπόροι του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενοι από την μήτρα του ΚΚΕ μπορεί βεβαίως σήμερα να εξυπηρετούν  άνετα τους διεθνείς τοκογλύφους του καπιταλισμού και των εβραικών αγορών, σίγουρα όμως παραμένουν βουτηγμένοι στα βρώμικα υγρά ενός αδιάσπαστου ομφάλιου λώρου με τους ομομήτριους.. συντρόφους του ΚΚΕ. Στην απέχθεια τους προς την ιδέα της εθνικής κοινωνίας, της φυλετικής  υποδομής του λαού, στην ψύχωση τους στο φρούδο ιδανικό των πολυφυλετικών κοινωνιών και των.. ταξικών διεθνιστικών προτεραιοτήτων.. Άλλωστε  έτσι εξηγείται και το επιδιωκόμενο σχέδιο τους, άριστα συναπτόμενο με τους διεθνείς πλουτοκρατικούς κύκλους, της μετατροπής της Ελλάδος σε πολυθρησκευτικό και πολυεθνικό χωνευτήρι των λαών της Ανατολής. Τίποτα δεν ελησμόνησαν. Τίποτα δεν εδιδάχθησαν...

Τον Απρίλιο του 2013 και όχι βέβαια τον Απρίλιο του 1949, στο πρόγραμμα των αποφάσεων του 19ου συνεδρίου του ΚΚΕ στην Αθήνα διαβάζουμε πράγματα και θάματα, τα οποία απέκρυψαν επιμελώς τα καθεστωτικά μέσα αποβλακώσεως, τα οποία ανήκουν σε καπιταλιστές απατεώνες αλλά στελεχώνονται από.. δημοσιογράφους οι οποίοι κατά πλειοψηφία εθήτευσαν παιδιόθεν στο ΚΚΕ.

Πέρα από την αμετάθετη και γνωστή επιδίωξη του ΚΚΕ για την επαναστατική επιβολή της δικτατορίας του προλεταριάτου στην Ελλάδα εντοπίζουμε και κάποια άλλα ενδιαφέροντα σημεία σχετικά με το ενδεχόμενο τουρκικής επιθέσεως στην Πατρίδα μας. Και τα αναφέρουμε με αφορμή την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, η οποία κυοφορεί μία αναμέτρηση με τον προαιώνιο εχθρό. Προς άρσιν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών και προς γνώσιν των εθελοτυφλούντων, σχετικά με το εσωτερικό μέτωπο.

Αναφέρει λοιπόν, μεταξύ άλλων, η απόφαση του 19ου συνεδρίου του ΚΚΕ,  Απρίλιος 2013, δημοσιευμένη με θράσος και στο επίσημο ιστολόγιο του κόμματος.

''Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής, πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, σε ΑΜΥΝΤΙΚΟ ή επιθετικό πόλεμο, σκοπός μας είναι να ηγηθούμε της αυτοτελούς λαϊκής εργατικής πάλης και να προκαλέσουμε την καταστροφή της αστικής τάξης, ΕΓΧΩΡΙΑΣ και ξένης''

Επομένως ένα σαφές, απροκάλυπτο κάλεσμα για υπονόμευση της εθνικής αμυντικής αποκρούσεως του επιτιθέμενου εχθρού και η πρόκληση εμφυλίου πολέμου στα εσωτερικό μέτωπο. Και αυτά ασφαλώς και δεν αποτελούν πικρά αστεία, διότι το εφιαλτικό σενάριο το έχει υποστεί δραματικά η Πατρίδα μας.

Αναντίλεκτα, ιστορικά και ιδεολογικά οι σκώληκες του κομμουνισμού θρέφονται και αναπτύσσονται εσαεί στον βούρκο του καπιταλισμού, του οποίου αποτελούν γέννημα- θρέμμα. Αυτά προς γνώσιν των.. αστών, οι οποίοι με την μακάβρια ενδοτικότητα τους δεν δίνουν μόνον στους αμετανόητους μπολσεβίκους, στα αυγά του σιωνιστικού φιδιού, για άλλη μία φορά το σχοινί για να τους κρεμάσουν, αλλά παραχωρούν και τα περιθώρια διαβρώσεως του εσωτερικού μετώπου εν όψει της τουρκικής και όχι μόνον αρπακτικότητας.

Απόστολος Λαγός


RV