Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ





Πειθαρχική και ποινική προκαταρκτική έρευνα διετάχθη από την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ξ. Δημητρίου κατά αντιεισαγγελέα Εφετών για αναρτήσεις στο facebook κατά της προδοσίας των Τσίπρα, Παυλόπουλου και χαρακτηρισμούς όπως "κομμούνια", "μειοδότες". Επίσης, φαίνεται ότι ο εν λόγω αντιεισαγγελέας άσκησε κριτική στην ανεκδιήγητη  δίωξη κατά του Μπαρμπαρούση.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για έναν έγκριτο και άξιο εισαγγελέα, είναι πιθανόν, λοιπόν, να τον ρουφιάνεψε και κάποιος φθονερός μπολσεβίκος συνάδελφός του.

Το προδοτικό κράτος θέλει ανθρώπους χωρίς κρίση και άποψη και κυρίως χωρίς εθνικό συναίσθημα και οργή. Η κυρία αυτή, η εισαγγελέας Αρείου Πάγου, δεν είδε τίποτε άλλο να συμβαίνει στην Ελλάδα που να χρήζει όχι προκαταρκτικής εξέτασης αλλά άμεσης ποινικής δίωξης και τιμωρίας με συνοπτικές διαδικασίες; Ή παριστάνει απλώς τον χωροφύλακα του facebook και ελέγχει το φρόνημα αυτών που θεωρεί υφιστάμενούς της; Τέλος πάντων, αυτοί οι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου πώς την έχουν δει τον τελευταίο καιρό; Στρατάρχες;  Σε λίγο θα βγουν στη σύνταξη και θα σκοτώνουν την ώρα τους ψάχνοντας τις προσφορές των σούπερ μάρκετ.


Την ώρα που η Μακεδονία ξεπουλιέται, κάποιοι παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, κλείνουν τα μάτια μπροστά στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που συντελείται και διώκουν τους πατριώτες. Είναι, δε, τόσο κοντόφθαλμοι, ώστε δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους, όταν δεν θα έχει πια αυτή την εφήμερη εξουσία που έχουν τώρα, όταν θα έχουν συνταξιοδοτηθεί, αλλά στη συνείδηση του οργισμένου λαού θα παραμένουν επίορκοι.
 
RV