Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Εβραϊκή τρομοκρατία



Οι Εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη Εβραίους : Sanhedrin 57a.



Η πρώτη οργανωμένη ομάδα Εβραίων δολοφόνων στην ιστορία ήταν οι Σικάριοι, που εµφανίστηκαν στην Ιουδαία στην αρχή του 1ου αιώνα μ.Χ. Η ομάδα επιδιδόταν σε οργανωμένες πολιτικές δολοφονίες, εμπρησμούς, ληστείες καθώς και απαγωγές. Πήραν το όνομά τους από το μικρά καμπυλωτά ξίφη (sica) τα οποία έκρυβαν κάτω από τα ρούχα τους. Οι Σικάριοι αναμειγνύονταν με τα πλήθη που βρίσκονταν στην Ιερουσαλήμ στη διάρκεια των γιορτών και έκοβαν το λαιμό των εχθρών τους ή τους μαχαίρωναν πισώπλατα. 

Οι Σικάριοι ή Ισκαριώτες θεωρούνται οι πρώτοι τρομοκράτες γιατί δρούσαν σε πολυσύχναστα μέρη, σε αγορές, πλατείες, γιορτές. Με τα κυρτά στιλέτα κρυμμένα στα ρούχα τους, δολοφονούσαν, και στη συνέχεια -αφού πετούσαν το στιλέτο - ενώνονταν με το πλήθος, παριστάνοντας τους αγανακτισμένους για τη δολοφονία. Η δολοφονία στο φως της ημέρας και σε πολυσύχναστα μέρη είχε επίπτωση στον πληθυσμό, ανάλογη με αυτή που έχει η σύγχρονη τρομοκρατία. Οι Σικάριοι κα­τέ­στρε­ψαν το σπί­τι του α­νώ­τα­του κλη­ρι­κού Α­να­νί­α και τα πα­λά­τια της δυ­να­στεί­ας του Η­ρώ­δη. Έ­κα­ψαν δη­μό­σια αρ­χεί­α ώ­στε να κά­νουν α­δύ­να­τη την ε­πι­στρο­φή των δα­νεί­ων. Ο Τά­κι­τος α­να­φέ­ρει ε­πί­σης ό­τι πυρ­πο­λού­σαν σι­το­βο­λώ­νες και έ­κα­ναν δο­λιο­φθο­ρές στην υ­δρο­δό­τη­ση των πό­λε­ων. 

Στη συνέχεια, ο όρος τροµοκρατία απαντά στο τέλος του 18ου αιώνα, στη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, υποκινητές και αρχηγοί της οποίας ήταν εβραίοι. 

Η δολοφονία στην υπηρεσία της "επανάστασης"

Η συστηµατική όµως χρήση του όρου άρχισε κυρίως από το δεύτερο µισό του 19ου αιώνα, όταν εµφανίζεται η «Ναρόντναγια Βόλια (Narodnaya Volya)» στη Ρωσία. Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε και πλαισιώθηκε από εβραίους και διέπραξε μια σειρά από δολοφονίες με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Τσάρου Αλεξάνδρου του Β΄, το 1881.  Λίγοι γνωρίζουν ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του εβραίου Λένιν, ο Αλιξάντρ Ιλίτς Ουλιάνοφ εκτελέστηκε διά απαγχονισμού στις 20 Μαΐου 1887 για την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του τσάρου Αλεξάνδρου Γ'. Με την επανάσταση των εβραιομπολσεβίκων το 1917 η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας πέρασε στον έλεγχο της οικογένειας Rothschild. Ο δε τελευταίος Τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος Β', και ολόκληρη η οικογένεια δολοφονήθηκαν τελετουργικά από εβραίους.

 
Η οικογένεια Ρομανόφ δολοφονήθηκε σε εβραϊκό τελετουργικό

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ, όσοι πρόεδροι ασχολήθηκαν επισταμένα με την πληγή του χρέους της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, που ανήκει βέβαια στους Rothschild, δολοφονήθηκαν. 

Δολοφονίες Αμερικανών Προέδρων

Α. Λίνκολ, Τ. Γκάρφιλνρτ, ο Μαν Κίνλεϋ και ο Τ. Κένεντι, τα είχαν βάλει με το αδιανόητο σύστημα δανεισμού χρήματος του αμερικανικού κράτους από την κεντρική τράπεζα της χώρας, η οποία ανήκει στη γνωστή οικογένεια.

Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας κατά Αμερικανού προέδρου έγινε το το 1835. Συγκεκριμένα κατά του προέδρου Άντριου Τζάκσον, διότι επιτέθηκε σφοδρά στο προνόμιο των Rothschild να ελέγχουν την κοπή του δολαρίου στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Α. Τζάκσον 

Για την ιστορία, ο Αμερικανός πρόεδρος Α. Τζάκσον πρόλαβε και χτύπησε τον δολοφόνο του μέχρι που το πλήθος τον συνέλαβε και τον λιντσάρισε.

Ο ίδιος αυτός γενναίος Αμερικανός πρόεδρος το 1835 είχε δηλώσει όταν ακόμα υπήρχε ελευθερία του λόγου:

«Είναι μια συμμορία τρομοκρατών. Σκοπεύω να τους απομακρύνω από την πατρίδα μας. Αν ο λαός καταλάβαινε μόνο την τεράστια αδικία του τραπεζικού μας συστήματος, θα έκανε επανάσταση αύριο το πρωί ».

Όλες τις κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ (3) ελέγχονται διαχρονικά από τους Rothschild. Η πρώτη ήταν την περίοδο 1791-1811, η δεύτερη από το 1816 ως το 1836,  και η σημερινή ομοσπονδιακή Τράπεζα, η οποία θέλει να ελέγχει εσαεί το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ.

Ο Τζάκσον άσκησε βέτο στην ανανέωση της σύμβασης για την Κεντρική Τράπεζα, την δεύτερη περίοδο στις 10 Ιουλίου 1832.

Λίγο μετά τη δήλωση του, ο ίδιος είπε στον αντιπρόεδρό του, «Η κεντρική τράπεζα και ο κ. Van Buren προσπαθεί να με σκοτώσει».

Ο Αμερικανός πρόεδρος Α. Λίνκολν

Για την ίδια τράπεζα ένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος, ο Α. Λίνκολν, είχε πει:

«Η δύναμη της ελίτ του χρήματος προσποιείται ότι βοηθά το έθνος σε καιρό ειρήνης ενώ συνωμοτεί εναντίον του σε περιόδους προβλημάτων.

Είναι πιο δεσποτική απ' ό,τι η μοναρχία, πιο οδυνηρή από μια αυτοκρατορία, πιο εγωιστική από τη γραφειοκρατία.

Βλέπω στο εγγύς μέλλον μια κρίση που πλησιάζει και αυτό με ενοχλεί και με κάνει να τρέμω για την ασφάλεια της χώρας μας.

Οι εταιρίες θα γίνουν παντοκρατορίες και μια εποχή διαφθοράς θα ακολουθήσει, προσπαθώντας να παρατείνει τη βασιλεία της με τη χρήση των προκαταλήψεων του λαού μας, μέχρις ότου ο πλούτος συγκεντρωθεί σε τόσο λίγα χέρια και η δημοκρατία καταστραφεί».

Ο Λίνκολν δολοφονήθηκε το 1865.


Ο Πρόεδρος Γκάρφιλντ προειδοποίησε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν αν οι Ευρωπαίοι κεντρικοί τραπεζίτες αποκτήσουν την εξουσία: «Όποιος ελέγχει το σύστημα κοπής χρημάτων ενός έθνους, ελέγχει αυτό το ίδιο το έθνος και είναι απόλυτος κύριος όλων των βιομηχανιών και του εμπορίου.

Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ολόκληρο το σύστημα είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από μερικούς ισχυρούς στην κορυφή, δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε από πού προέρχονται οι περίοδοι πληθωρισμού και οικονομικών κρίσεων».

Ο Garfield δολοφονήθηκε το 1881.


Ο Πρόεδρος McKinley ξεκίνησε την επίθεσή του εναντίον της κεντρικής τράπεζας από κοινού με τον Υπουργό Εξωτερικών John Sherman.

Χρησιμοποίησαν τον νόμο «Sherman Anti-Trust Act» έναντι της οικογένειας Rothschild και υποστήριξαν και χρηματοδότησαν τη χρηματοοικονομική αυτοκρατορία του JP Morgan γνωστή ως Northern Trust, στην οποία μέχρι το τέλος του 1800 ανήκαν σχεδόν ολόκληροι οι σιδηρόδρομοι της Αμερικής.

Ο McKinley δολοφονήθηκε το 1901.


Ο Πρόεδρος Κένεντι ήταν ο τελευταίος πρόεδρος που προσπάθησε να ιδρύσει ένα αμερικανικό σύστημα κοπής χρήματος ενάντια στο προνόμιο των Rothschild.

Στις 4 Ιουνίου 1963, ο Κένεντι υπέγραψε την εκτελεστική εντολή 11110 και το Δημόσιο διέθεσε 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε κυκλοφορία.

Ο Κένεντι δολοφονήθηκε το 1963 στο Ντάλλας.

Το κείμενο για τις δολοφονίες των Αμερικανών προέδρων είναι του Rand Clifford


RV