Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ

  


Η ελληνική νεολαία δεν είναι τα κωλόπαιδα των πλουσίων μπολσεβίκων που πριν γίνουν σαν τους γονείς τους, γρανάζια της διεφθαρμένης και προδοτικής εξουσίας, κάνουν κι ένα ψευτοεπαναστατικό σόου, για να έχουν να θυμούνται και να λένε όταν γεράσουν (και γερνούν πολύ γρήγορα). Ένα σόου εκ του ασφαλούς που επίσης θα τους χρησιμεύει σαν άλλοθι όταν θα έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, αρχής γενομένης από τον εαυτό τους. Η ελληνική νεολαία είναι ελεύθερη, έξυπνη και εθνικά επαναστατημένη. Η ελληνική νεολαία δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Η ελληνική νεολαία εμπνεύστηκε από τη θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η ελληνική νεολαία είναι περήφανη και μαχητική. 

Το φυλετικό ασυνείδητο έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται και κανένας μπολσεβίκος, κανένας εκφυλισμένος, κανένας αλλόφυλος δεν θα μπορέσει να το ελέγξει.
Στο Γέρακα "ανυπάκουοι" μαθητές τραγούδησαν το "Μακεδονία ξακουστή" και όταν αποβλήθηκαν δεν πτοήθηκαν ούτε οι ίδιοι ούτε οι συνομήλικοί τους. Και έγιναν παράδειγμα.
Στην Κατερίνη, στους πρόποδες του θεϊκού βουνού, σε πλήρη εναρμόνιση με τη φυλή, ευλογημένα παιδιά, μαθητές σε όλα τα λύκεια, αλλά και στο 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης καθώς και στο μουσικό σχολείο κάνουν κατάληψη για τη Μακεδονία.








Η ελληνική νεολαία, η μεγάλη ελπίδα της πατρίδας, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ

RV