Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Πάνω από 1.000.000 Έλληνες στο συλλαλητήριο!!!



Χημικά από τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος

Σε πλήρη πανικό το κοινοβουλευτικό αληταριό της μεταπολίτευσης.  
Κοινοβουλευτικοί αρλεκίνοι, ΜΑΤ, παρακράτος και δημοσιογράφοι ξέβρασαν το μίσος τους για τον λαό. 

Εδώ και ημέρες γνώριζαν για "ένα πολύ μεγάλο συλλαλητήριο''  και προσπάθησαν να το σαμποτάρουν με κάθε τρόπο. Κομμουνιστές πολιτικοί και δημοσιογράφοι υπό την ανοχή ή τις χλιαρές ψευτοαντιδράσεις των φιλελεύθερων παρέλασαν σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς για να μας πείσουν για το πόσο καλή είναι η επαίσχυντη προδοτική συμφωνία. Προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την αξία του συλλαλητηρίου κατά κύριο λόγο αποσιωπώντας το είτε υποβαθμίζοντάς το σε μια απλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Ενώ άλλοι τόνιζαν ότι ''για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα αποφασίσουν οι 300 της Βουλής''. Δηλαδή αυτοί που δεν μπορούν να μαζέψουν σε συγκέντρωση ούτε 100 καλοπληρωμένα κομματόσκυλα.

Παρ' όλα αυτά αληθινοί πατριώτες με προσωπικές θυσίες ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα για να συμμετάσχουν και να αποδείξουν ότι οι Έλληνες δεν θέλουμε το προφανές. Την προδοσία της Μακεδονίας.  



Και τι δεν έκαναν για να εμποδίσουν το συλλαλητήριο:

Το μετρό υπολειτουργούσε με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να περπατούν από την αμερικανική πρεσβεία ή το ΦΙΞ προκειμένου να φτάσουν στην πλατεία ενώ όλοι οι δρόμοι ήταν κλειστοί από τις δυνάμεις καταστολής. 

Επιστρατεύτηκαν παρακρατικές συμμορίες μαχαιροβγαλτών οι οποίες με τη συνδρομή της κομμουνιστικής αστυνομίας πραγματοποίησαν παράνομη αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια τρομοκρατώντας τους περαστικούς. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι 100 από αυτούς μαχαίρωσαν έναν άνθρωπο με 11 μαχαιριές επειδή είχε ελληνική σημαία. 

Όταν ένα μέγα πλήθος, πάνω από 1.000.000 (πάνω από 3.000 λεωφορεία έφθασαν μόνο από τη Β. Ελλάδα μεταφέροντας 200.000 διαδηλωτές) συγκεντρώθηκε, τότε οι δυνάμεις καταστολής της κόκκινης συμμορίας άρχισαν χημικό πόλεμο!

Η απίστευτη χρήση χημικών έκανε την παραμονή στο συλλαλητήριο αδύνατη. Πολλοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μεταξύ αυτών και ένα μωρό περίπου δύο ετών χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ως δικαιολογία για τον βασανισμό με χημικά χρησιμοποιήθηκε μια ομάδα νεαρών! 

Οι σύγχρονοι κομιτατζήδες έριχναν για ώρες χημικά χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ενώ γονείς έτρεχαν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Εις μάτην όμως προσπάθησαν όλα τα παραπάνω. Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο απέδειξε περίτρανα ότι το κοινοβούλιο δεν έχει κανένα πραγματικό λαϊκό έρεισμα, μάλιστα βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τον λαό και υπηρετεί άλλα κέντρα, ξένα και εχθρικά προς την Ελλάδα.  

 Ristorante Verona