Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

2.000 ΕΡΥΘΡΟΦΡΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ



Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες συσκέψεις για τον ''επιχειρησιακό σχεδιασμό'' έγιναν στις αρχές της εβδομάδας και σήμερα οριστικοποιούνται τα μέτρα. 
Το δυσκολότερο έργο των ερυθροφρουρών αυτή τη φορά είναι η διασφάλιση όχι μόνο του κτιρίου της Βουλής, αλλά και η είσοδος και η έξοδος των προδοτών από αυτήν.
Εκτός από κλούβες που θα κάνουν φραγμό, αυστηροί θα είναι οι έλεγχοι στις εισόδους υπό τον φόβο "εκδήλωσης καταδρομικής ενέργειας|"!
Σε κάθε είσοδο θα υπάρχει διμοιρία των ΥΜΕΤ ή των ΜΑΤ ενώ θα κλείσει ο Εθνικός Κήπος.  

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς: Θα μπορούσαν να προδώσουν οι μπολσεβίκοι χωρίς την προστασία των φιλοσκοπιανών ερυθροφρουρών; Πώς θα κυκλοφορούσαν οι προδότες χωρίς προστασία; Δεν είναι προδότες, λοιπόν, μόνον αυτοί που θα ψηφίσουν, αλλά και αυτοί που τους προστατεύουν και το μόνο που τους νοιάζει είναι ο μισθός τους και δεν τους καίγεται καρφί για τη Μακεδονία. Και μάλιστα, προκαλούν τους πατριώτες, τους βρίζουν, τους χλευάζουν ή τους πετάνε χημικά. Το ότι κάνουν τη δουλειά τους είναι η εύκολη απάντηση και δικαιολογία. Επομένως, δουλειά τους είναι να προστατεύουν τους προδότες και το καθεστώς, και να διώκουν τους πατριώτες. Είναι δηλαδή οι τελευταίοι λακέδες του πιο διεφθαρμένου συστήματος.  

RV