Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Πόλεμος στις Σέρρες: 2000 πατριώτες πολιόρκησαν τα γραφεία των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ




Πάνω απο 2.000 πατριώτες έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών καταλήγοντας στα γραφεία των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κομμουνιστικής κυβέρνησης και του προδότη Μάρκου Μπόλαρη.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και υπολογίζεται ότι σε αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι των Σερρών οι οποίοι διαδήλωσαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα μέτρα καταστολής χαρακτηρίζονται πρωτόγνωρα για την πόλη καθώς στο κέντρο της και δη στη πλατεία Εμπορίου, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ακροβολιστεί δεκάδες ερυθροφρουροί καθώς και μια διμοιρία των κόκκινων ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, ηχούσαν τύμπανα, το συγκεντρωμένο πλήθος ανέμιζε Ελληνικές σημαίες τραγουδώντας τον ύμνο της Μακεδονίας, ενώ ορισμένοι διαδηλωτές άναβαν καπνογόνα και ταυτόχρονα ακούγονταν υβριστικά συνθήματα κατά του προδότη Τσίπρα, της κομμουνιστικής κυβέρνησης και του κομισάριου (υφυπουργού) Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

RV