Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Φουντώνει ο αγώνας για τη Μακεδονία - Καταλήψεις σε σχολεία για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών



«Η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία – Μακεδονία γη ελληνική».

Φουντώνει ο αγώνας για τη Μακεδονία. Συνολικά περισσότερα από 50 σχολεία σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα (20 από τα 49 σχολεία στην Πέλλα παραμένουν κλειστά), ΠιερίαΣέρρεςΔράμα και Χαλκιδική βρίσκονται υπό κατάληψη. Σιωπή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για τον ωραίο αγώνα των μαθητών. Έχουν βγάλει όλοι τον σκασμό.   
Σχολεία είναι υπό κατάληψη στον δήμο Κατερίνης για τις συλλήψεις που έγιναν με αφορμή τα επεισόδια έξω από το σπίτι του σταλινικού αποβράσματος Μπέττυς Σκούφα
Σήμερα στα φρουρούμενα από ισχυρές δυνάμεις ερυθροφρουρών δικαστήρια, οι συγκεντρωθέντες μαθητές οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για συμπαράσταση στους δικαζόμενους, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα για την Μακεδονία. 




Πατριώτες μαθητές καλούν μέσω διαδικτύου τους μαθητές όλων των σχολείων της Θεσσαλονίκης να συγκεντρωθούν την Τρίτη (29/01) και την Πέμπτη (31/01) έξω από το Λευκό Πύργο και από κει να ξεκινήσουν  μαθητική πορεία  στους δρόμους της πόλης διαδηλώνοντας για την Μακεδονία 

«Ελληνίδες και Έλληνες αλλάζουν τα βιβλία μας!!! Ο νέος μακεδονικός αγώνας μόλις ξεκίνησε σε κάθε δρόμο σε κάθε γειτονιά. Τιμάμε τους προγόνους μας, Κατάληψη σε κάθε εκπαιδευτικό κτήριο, σχολείο και σχολή από αύριο. Μάνα Ελλάς, μην κλαις.  Η νεολαία ξυπνά. Θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε το Μακεδονία ξακουστή και όποιος τολμάει από το σύστημα ας έρθει να μας συλλάβει όπως ορίζει η συμφωνία, εμείς θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε ακόμα και νεκροί» αναφέρουν σε διαδικτυακό τους κάλεσμα.  


Ristorante Verona