Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Drones αποκαλύπτουν τα βρώμικα ψεύδη της φιλοσκοπιανής αστυνομίας.


Τον γέλωτα προκαλεί η ''εκτίμηση'' των  φιλοσκοπιανών αστυνομικών οι οποίοι ζούνε ακόμη στην εποχή των κλεφτοκοτάδων και δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουμε περάσει πλέον στην εποχή της πληροφορίας…

Οι πραιτωριανοί των μπολσεβίκων προδοτών προκειμένου να μειώσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο έδωσαν στον Τύπο ''εκτίμηση'' για το πλήθος των διαδηλωτών στο Σύνταγμα. Αρχικά «είδαν» μόλις 45-50 χιλιάδες κόσμου περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ μια ώρα αργότερα ανέβασαν την εκτίμησή τους στις 60.000! 


Την ''εκτίμηση'' αναπαράγουν ανθελληνικά μέσα τα οποία όμως δεν δίνουν βίντεο από τη συγκέντρωση. Δεν ζούμε όμως στην εποχή των κλεφτοκοτάδων (υπάρχουν πλέον κάμερες) και έτσι η μπολσεβικική προπαγάνδα καθίσταται καταγέλαστη. Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως όλοι οι συμμετέχοντες στη μεγαλειώδη διαδήλωση έκαναν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών, ενώ οι οργανωτές από το βήμα του συλλαλητηρίου μίλησαν για δύο εκατομμύρια ανθρώπους που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τα παρακάτω βίντεο που έχουν τραβηχτεί από  Drones είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της μεγαλειώδους συγκέντρωσης αλλά και του βρώμικου ρόλου της φιλοσκοπιανής αστυνομίας. 












Ristorante Verona