Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Δεν μπορούν να σταθούν ούτε σε χλωρό κλαδί οι προδότες


 Υπό τον κλοιό Μακεδόνων το κομμουνιστικό απολειφάδι Παπαδημούλης


Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά πλέον οι προδότες. Σε ομιλία του μπολσεβίκου Παπαδημούλη στις Σέρρες για τα «οφέλη» της Συμφωνίας των Πρεσπών, ομάδα Ελλήνων κατάφερε να προσπεράσει τα δεκάδες φιλοσκοπιανά αστυνομικά μπλόκα και να του τα «ψάλλει».

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η κόκκινη αστυνομία απέκλεισε από το μεσημέρι το κέντρο της πόλης, με δύο ζώνες ασφαλείας απαγορεύοντας στους κατοίκους της πόλης να περπατούν ακόμα και στα πεζοδρόμια σε ακτίνα χιλιομέτρων από τον χώρο (ThePresident) όπου ο προδότης Παπαδημούλης θα μιλούσε σε ξεφτιλισμένους κομισάριους. 

Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ληφθεί αντίστοιχα μέτρα, ούτε καν σε επίσκεψη ηγετών ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου αναμένονταν επεισόδια.


Φωτογραφίες από τα δεκάδες μπλόκα στα οποία σταματούσαν τον κόσμο προκειμένου να τον ελέγξουν στην ίδια του την πόλη.


Πάντως, παρά την τρομοκρατία των ερυθροφρουρών, δεκάδες πατριώτες ξέφυγαν από τους φιλοσκοπιανούς αστυνομικούς καταφέρνοντας να φτάσουν σχετικά κοντά στον χώρο όπου μιλούσε ο προδότης και τραγούδησαν το “Μακεδονία Ξακουστή”. 

Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για να επέμβουν ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας) οι οποίες πλέον λειτουργούν όπως η Κα Γκε Μπε. Οι σύγχρονοι καγκεμπίτες  τούς προσήγαγαν, παρά το γεγονός ότι έδειξαν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, όταν τους ζητήθηκε.
Μεταξύ των ατόμων που προσήχθησαν (13 περίπου άτομα) ήταν και ένας ανήλικος μαθητής της δευτέρας λυκείου.
Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν έξω από τους χώρους κράτησης όπου περίμεναν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.


RV