Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ





Υπό κλοιό Mακεδόνων διαδηλωτών βρέθηκε ο προδότης Τζανακόπουλος ο οποίος συμμετείχε σε μάζωξη μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. 

Η κομμουνιστική μάζωξη έγινε με την προστασία της φιλοσκοπιανής αστυνομίας. Τα κόκκινα ΜΑΤ είχαν αποκλείσει τον χώρο και απαγόρευαν στον κόσμο να πλησιάσει. Μάλιστα προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές για προληπτικούς λόγους! 

Παρόλα αυτά μια νεαρή πατριώτισσα κατόρθωσε να περάσει και να τους πει: «Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες». Το θετικό είναι ότι στη μάζωξη των σταλινικών αποβρασμάτων ο μέσος όρος ηλικίας ήταν τα 70 έτη και όπως φαίνεται από το βίντεο η μόνη νεαρή ήταν η πατριώτισσα.

Δείτε το βίντεο:


Σε μια άλλη μάζωξη συμμοριτών που έγινε στην Καβάλα ο προδότης Τσακαλώτος είπε με νόημα ότι: η Μακεδονία θα πρέπει να σταματήσει να κοιτάει προς την Αθήνα και να ρίξει το βλέμμα της προς τα βόρεια...



Και συμπληρώνοντας το ανθελληνικό του παραλήρημα συμπλήρωσε: 
Κόντρα στο σύνθημα η "Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική", ανέφερε ότι τούτο δεν μπορεί να ισχύει όταν από το 1923 χάρτες σε εγκυκλοπαίδειες παρουσίαζαν τη Μακεδονία να εκτείνεται από την Πρέβεζα μέχρι τη Βουλγαρία. 


Καμία ανοχή στους προδότες

RV