Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Αφρικανός εισβολέας επιχείρησε να δολοφονήσει 51 παιδιά



Ένας Αφρικανός εισβολέας από τη Σενεγάλη, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός σχολικού λεωφορείου... στο Μιλάνο, προσπάθησε να δολοφονήσει τα 51 παιδιά βάζοντας φωτιά στο σχολικό. 

Οι 51 μαθητές της Β’ Γυμνασίου επέστρεφαν από μια αθλητική εκδήλωση, με τρεις συνοδούς, όταν ο οδηγός ξαφνικά άλλαξε πορεία και κράτησε τους επιβάτες ομήρους.

''Κανείς δεν θα βγει από εδώ ζωντανός'' ούρλιαζε, ''οι άνθρωποι στην Αφρική πεθαίνουν και το λάθος είναι του Ντι Μάιο και του Σαλβίνι''. 

Έχοντας μαζί του δύο μπιτόνια με βενζίνη κι έναν αναπτήρα, απειλούσε τα παιδιά, τους πήρε τα κινητά τηλέφωνα και τους έδεσε χρησιμοποιώντας καλώδιο.

Ένα από τα παιδιά, ωστόσο, κατάφερε να τηλεφωνήσει στους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί απέκλεισαν τον δρόμο κι έσπασαν τα πίσω τζάμια του λεωφορείου για να βγουν οι μαθητές, προτού το βαρύ όχημα τυλιχθεί στις φλόγες.

“Είναι θαύμα, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα μακελειό. Οι καραμπινιέροι έκαναν εξαιρετική δουλειά, καθώς απέκλεισαν το δρόμο κι έβγαλαν όλους τους μαθητές” δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εισαγγελέας του Μιλάνου Φραντζέσκο Γκρέκο.

Δώδεκα μαθητές και δύο ενήλικες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνό. Καμία αναφορά από τα ΜΜΕ.

Δείτε τα βίντεο






RV