Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Το Ισραήλ πληρώνει Εβραίους για να εργασθούν στα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα




Εβραίοι από το Ισραήλ και την Αμερική πληρώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να εργασθούν  στα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα, ενισχύοντας άμεσα την εισβολή αλλοφύλων στην Ευρώπη, όπως παραδέχθηκαν τα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ένα άρθρο στο ισραηλινό Ynet News, ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο της Yedioth Ahronoth, της πιο μεγάλης εφημερίδας στο Ισραήλ, επιβεβαίωσε ότι "στα ελληνικά κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες εργάζονται κυρίως Ισραηλινοί". 


Το άρθρο, το οποίο αποσκοπεί στην προώθηση της ιδέας ότι οι Εβραίοι βοηθώντας τους Σύριους, τους βοηθούν να πειστούν ότι οι  Εβραίοι δεν είναι τόσο κακοί (εξ ου και ο τίτλος του άρθρου "Για τους Σύριους πρόσφυγες στην Ελλάδα, το Ισραήλ δεν είναι πια ο εχθρός") αποκαλύπτει  ότι όταν οι αλλόφυλοι εισβολείς, που παρίσταναν τους πρόσφυγες, διέσχιζαν τη θάλασσα από την Τουρκία στη Λέσβο, οι Εβραίοι ήταν εκεί για να τους τραβήξουν στην ξηρά.

Με άλλα λόγια, αυτό το πρόγραμμα που ενισχύει την εισβολή αλλοφύλων στην Ευρώπη χρηματοδοτείται άμεσα από το Ισραήλ και τους Εβραίους στην Αμερική και αλλού.


Ο Rabbi Benjamin Levy καλωσορίζει έναν ''πρόσφυγα'' στην Ελλάδα. Φυσικά στο Ισραήλ, οι Εβραίοι δεν καλωσορίζουν τους "Σύριους πρόσφυγες". 
Πηγή


RV