Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ολλανδία : Νίκη του κόμματος “Φόρουμ για τη Δημοκρατία” που υποστηρίζει την έξοδο από την ΕΕ και το τέλος της Ισλαμικής εισβολής



Ο 36χρονος νικητής των περιφερειακών εκλογών Τιερί Μποντέ δήλωσε ότι η αλαζονεία των ελίτ τιμωρήθηκε από τους ψηφοφόρους. Ο Μποντέ, ο οποίος αντιτίθεται στο ευρώ και υποστηρίζει την έξοδο της Ολλανδίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει γοητεία, χάρισμα, διδακτορικό στη Νομική και ακέραιο ρητορικό στιλ. 

Το κόμμα του, Forum voor Democratie (FvD) είναι πλέον το μεγαλύτερο κόμμα στην Ολλανδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το FvD, ιδρύθηκε το 2016 και είναι το πιο πρόσφατα σχηματισμένο πολιτικό κόμμα στην χώρα. 


«Στεκόμαστε στα συντρίμμια αυτού που κάποτε ήταν ο πιο όμορφος πολιτισμός στον κόσμο», επεσήμανε ο Μποντέ. «Οι διαδοχικές κυβερνήσεις Ρούτε άφησαν τα σύνορα ορθάνοικτα και έσπαγαν συνεχώς τα ρεκόρ μετανάστευσης, αφήνοντας να μπουν (στην Ολλανδία) χιλιάδες άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς πολιτισμούς από τον δικό μας», τόνισε. 
«Το είδαμε τη Δευτέρα στην Ουτρέχτη, βιαστές και κλέφτες είναι ελεύθεροι. Είναι ντροπή», υπογράμμισε ο Μποντέ, αναφερόμενος στο βεβαρημένο ποινικό μητρώο του δράστη της επίθεσης σε τραμ της Ουτρέχτης.

Σύμφωνα με το μανιφέστο του FvD, "η ολλανδική κοινωνία αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει μια τεράστια εισροή μεταναστών τις τελευταίες δεκαετίες. Η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να το χειριστεί. 

"Τα χρήματα που δαπανούμε για αυτό θα μπορούσαν να δαπανηθούν πολύ πιο αποτελεσματικά και ουσιαστικά για την φροντίδα των παιδιών.

"Εάν το άσυλο στη χώρα μας είναι ακόμα απαραίτητο (για οποιοδήποτε λόγο), τότε αυτό δεν θα πρέπει πλέον να οδηγήσει σε άδεια μόνιμης διαμονής - αλλά μόνο στην προσωρινή υποδοχή για όσο διάστημα χρειάζεται. Στόχος είναι να επιστρέψουν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα καταγωγής τους, μόλις το επιτρέψει η κατάσταση.

"Η μεταναστευτική μας πολιτική πρέπει να στοχεύει στο ποιον χρειαζόμαστε εδώ και ποιον μπορούμε να δεχτούμε (και με βάση το πολιτιστικό υπόβαθρο).

"Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να εντοπιστούν, να διωχθούν και να απελαθούν το συντομότερο δυνατό. Οι δήμοι που αρνούνται να συνεργαστούν στην κυβερνητική πολιτική δεν θα χρηματοδοτούνται.


 Thierry Henri Philippe Baudet

Ο Μποντέ είναι πεπεισμένος ότι η χώρα του βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.

Θεωρεί ότι η ελίτ στον χώρο της ολλανδικής πολιτικής και της διανόησης χαρακτηρίζεται από ένα παθολογικό μίσος για την ίδια την εθνική της κουλτούρα, αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «φόβο της πατρίδας», ο οποίος έχει απομυζήσει τους αμυντικούς μηχανισμούς της χώρας αφήνοντάς την ανοχύρωτη απέναντι στην εισβολή μη δυτικών αξιών.

Οι απειλές αυτές εκφράζονται κυρίως από τους μουσουλμάνους μετανάστες και πρόσφυγες, ισχυρίζεται.

«Η Δύση πάσχει από μια αυτοάνοση διαταραχή», έλεγε ο Μποντέ απευθυνόμενος στο συνέδριο του κόμματός του τον Ιανουάριο του 2017.

«Τμήμα του οργανισμού μας -ένα σημαντικό τμήμα- το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αυτό που πρέπει να μας προστατεύει, έχει στραφεί εναντίον μας.

»Έχουμε αποδυναμωθεί, υπονομευθεί, παραδοθεί από κάθε άποψη.

»Κακόβουλα, επιθετικά στοιχεία εισάγονται λαθραία στο κοινωνικό μας σώμα σε αριθμούς χωρίς προηγούμενο ενώ οι αληθινές αιτίες και συνέπειες παραμένουν κρυφές.

»Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τα βίαια περιστατικά που σημειώνονται σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών δεν δίνονται στη δημοσιότητα.

"Πρέπει κάποιος να εγκαλέσει την εντελώς εκτροχιασμένη μαφία στη Χάγη, η οποία δίνει αυτή τη χώρα, τροφή στα σκυλιά. Αλλά δεν βλέπω κάποιον να κάνει κάτι οπότε θα πρέπει να το κάνω μόνος μου". 

RV