Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

''ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ'', Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΙΣ




Του Παν. Μαρίνη


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
Αντίθετα, τα κεντροαριστερά κόμματα της Ευρώπης πρέπει να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ εθνικής και διεθνούς αλληλεγγύης με μια τριπλή στρατηγική που να περιλαμβάνει αποτελεσματικά όρια για τη μετανάστευση, έμφαση στην ένταξη των μεταναστών και ανθρωπιστικές προσπάθειες για τη μείωση της ταλαιπωρίας των ανθρώπων αυτών. 

ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ:
1) αποτελεσματικά όρια για τη μετανάστευση = Να αποφασίσουν πόσους θα πάρουν και γιατί;; Εφ' όσον η Ερυθραία μαστίζεται από την πείνα γιατί να πάρω τον τολμητία που ανερριχήθη στο σκάφος της ΜΚΟ κι όχι αυτόν που έμεινε και πεινάει στο χωριό του;; Η επιβίωσις του ισχυροτέρου;; Εφ' όσον η Ερυθραία μαστίζεται από την πείνα και αδυνατεί να περιθάλψει τον πληθυσμό της και καν να προστατεύει τα σύνορά της και να μην έχομε μαζική έξοδο, τότε πληροί τον ορισμόν του failed state και οφείλει η Ευρώπη αντί να δέχεται όποιον κατάφερε να φθάση στις ακτές της η λύσις είναι απλουστάτη, να δορίση έναν Ιταλό νομάρχη, οπότε η Ερυθραία θα ξαναγίνη ο επίγειος Παράδεισος που ήτο προπολεμικώς ότε εκτίσθη η ωραιοτέρα πόλις του κόσμου, η Ασμάρα! 
Μας λέγουν (π.χ. ο κ. Σαλβίνι) να ιδρυθούν κέντρα υποβολής Ασύλου στις χώρες τους! Συγγνώμην, είμαστε σοβαροί; ΑΣΥΛΟΝ σημαίνει Πολιτικόν Άσυλον, τουτέστιν ένας τύραννος με κυνηγάει με μία χατζάρα διά πολιτικούς λόγους! ΟΥΔΕΙΣ από τα εκατομμύρια αυτά των λαθρομεταναστών είναι γνήσιος αιτητής Ασύλου (κι όταν ευρεθούν κάποιοι γνήσιοι, όπως εδώ οι ΟΚΤΩ, τότε αρχίζουν τα προβληματάκια)! Αυτοί το μόνον που έχουν να μας ειπούν είναι ότι πεινούν, αλλά όλη η Ερυθραία πεινά, επομένως εκάναμε έναν κύκλο! Πάλι στα ίδια! 
Επομένως η μόνη λύσις: δεν παίρνω κανέναν, αλλά διορίζεται Ιταλός προβλεπτής στην Ερυθραία!
---- 
2) έμφαση στην ένταξη των μεταναστών = Η ένταξις έχει δοκιμασθεί και έχει αποτύχει! Σε όλες τις χώρες, και στην Βρετανία και στην Γαλλία και στην Σουηδία! Μάς λέγουν: "Αν όχι αυτή η γενιά, η άλλη!" Συγγνώμην, είναι η ΤΡΙΤΗ γενιά που ανετίναξε το μετρό στο Λονδίνο (7 July 2005 London bombings) και αυτή που εδολοφόνησε τους δημοσιογράφους του Charlie Hebdo! Είναι η ΤΡΙΤΗ γενιά που αρνείται και να ενταχθή και να εργασθή κι αντίθετα επανδρώνει την παρα-Αστυνομία των No-go zones! Εδώ στην Ελλάδα, πολλές γενιές ζουν ως Έλληνες πολίτες οι Μωαμεθανοί της Θράκης, έχουν ενταχθεί;; Έχουν ενταχθεί;; 
Ας μην εξαπατούμε τον εαυτόν μας ο Αλλογενής ΔΕΝ εντάσσεται διότι απλούστατα είναι Αλλογενής!
----- 
3) ανθρωπιστικές προσπάθειες για τη μείωση της ταλαιπωρίας των ανθρώπων αυτών = Μία είναι δυνατόν να είναι αυτή! Ο άνθρωπος να καθήση στο σπίτι του στην Ερυθραία και να φροντίση δι' αυτόν ο Ιταλός προβλεπτής!
-----
4) Πόσοι;; Ο ΟΗΕ λέγει ότι στην Ευρώπην είναι δυνατόν να έλθουν ΔΙΑΚΟΣΙΑ εκατομμύρια Νεγρίδες της Υποσαχαρίου Αφρικής! Εντάξει, ήλθαν! Η κάθε χώρα απέκτησε πλειονότητα Νεγριδών! Έγινε "άλλη πόλις"! Ποιό θα είναι το αποτέλεσμα;; Απλούστατα, η Ιταλία, η Δανία, η Σουηδία, η Γαλλία και οι άλλες (πρώτη η Ελλαδάρα μας) θα μεταμορφωθούν και θα γίνουν Υποσαχάριος Αφρική! Θα τελειώσουν τα χρήματα και τα επιδόματα, οι γηγενείς θα ψοφήσουν "σαν το σκυλί στ' αμπέλι" και αυτοί που μετέτρεψαν τον επίγειο Παράδεισο Africa Orientale που τους κληροδότησαν οι Ιταλοί στις επίγειες κολάσεις Σομαλία, Αιθιοπία, Ερυθραία, θα κληθούν να διαχειρισθούν την γη της Ευρώπης! Τί θα συμβή τότε;; Απλούστατα, όλη η Ευρώπη θα γίνη Υποσαχάριος Αφρική, Σομαλία, Ζιμπάμπουε (ο άλλοτε επίγειος Παράδεισος ονόματι Ροδεσία)!!! 

RV