Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελλάδα καταλαμβάνεται και η νεολαία αποπροσανατολίζεται, όταν δεν δολοφονείται



Πάνω από 2300 αλλόφυλοι εισέβαλαν στην Ελλάδα σε μία εβδομάδα 

Αύξηση κατά 9% κατέγραψε ο αριθμός των αλλόφυλων εισβολέων στην Ευρώπη τον Αύγουστο του 2019, σε σχέση με τον Ιούλιο «λόγω των αυξημένων αφίξεων στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου», όπως γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα της η Frontex. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, ο συνολικός αριθμός τον Αύγουστο ανήλθε στους 12.900, εκ των οποίων οι 9.300 πέρασαν στα νησιά του Αιγαίου (δηλαδή 3 στους 4 έφτασαν στην Ελλάδα). 

Από τη Δευτέρα μέχρι και αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 1414 αλλόφυλοι εισέβαλαν στη Λέσβο, 345 στη Χίο και 564 στη Σάμο. Συνολικά 2323 εισέβαλαν στα τρία νησιά.  

Η κατάληψη της πατρίδας από αλλόφυλους συνεχίζεται με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς. Η Ελλάδα, σε λίγα μόλις χρόνια, θα γίνει χώρα εγχρώμων. Εν τω μεταξύ:

Αποπροσανατολισμός


Χθες Παρασκευή, μαθητές έκαναν πορεία στο Σύνταγμα κρατώντας χαρτόνια με μουτζούρες που έγραφαν: ''Ο πλανήτης γίνεται πιο καυτός κι από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο'',  «θέλω καυτό φίλο, αλλά όχι έναν καυτό κόσμο», φωνάζοντας συνθήματα όπως: είμαστε η γενιά της αλλαγής... (αυτή η "αλλαγή" έχει στοιχειώσει την Ελλάδα)


Η πορεία έγινε από την ''Πρωτοβουλία ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή'', καθώς και οργανώσεις της αριστεράς (βλέπε εδώ). 

Ναρκωτικά στα σχολεία


Δεκάδες είναι οι προσαγωγές από τη Δίωξη Ναρκωτικών μετά από επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν έξω από σχολεία. Ανήλικος dealer μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων αποκαλύπτει: «από 12 χρόνων κάνω τέτοιες δουλειές. Και δεν είναι ότι δίνουμε μόνο μπάφο. Μπορεί να δώσουμε και κοκαΐνη, xαπάκια, ecstasy, τριπάκια»...

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έρχονται εδώ τα παιδιά, βλέπουν ποιοι είμαστε, τους κλείνουμε το μάτι. Μας ζητάνε τάλιρο, που δεν τους δίνουμε και το καλύτερο με τάλιρο κι έχουμε και το 10άρικο που μπορείς να βρεις skunk, μπορείς να βρεις amnesia».

Amnesia: άκρως επικίνδυνο κοκτέιλ ναρκωτικών

Το amnesia αποτελεί ένα εξαιρετικά επικίνδυνο κοκτέιλ ναρκωτικών, από ηρωίνη και κάνναβη, που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και παράλυση στα ανήλικα θύματα. Ο 14χρονος dealer δηλώνει πως είναι πρώην χρήστης.
Κοκαΐνη έκανε στα 13 του χρόνια.

«Ένας καλός μήνας στα 10.000-8.000 ευρώ»

Ο τρόπος που τα κυκλώματα προσεγγίζουν τα ανήλικα παιδιά και κατόπιν τα «στρατολογούν» είναι μέσω των χρημάτων.
«Εγώ τα παίρνω από έναν γνωστό μου. Δίνω 800 – 850 ευρώ και παίρνω 1 κιλό. Μια φορά είχα βγάλει τη μέρα 1.000 ευρώ. Ένας καλός μήνας πάει στα 10.000  – 8.000 ευρώ».
 Τι μένουν σε εσένα και τι παίρνει το κύκλωμα; «Σε εμένα περίπου τα μισά» αποκαλύπτει. Πηγή
Ο αριθμός των θανάτων, μόνο από υπερβολική δόση στην Ευρώπη, φθάνει τους 10.000 τον χρόνο, και αυξάνεται συνεχώς.
Αυτός είναι ο κόσμος των νικητών
RV