Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκε μῦν



Τὸ περιλάλητον νομοσχέδιον διά τους «μετανάστες» τί μάς είπε τελικώς;; ΤΙΠΟΤΕ, μόνον ότι πλέον θα διαμένουν σε νέους εκλεκτούς οικισμούς που «θα έχουν κτήρια διαμονής, εστιατόρια, κυλικεία, σχολείο, χώρους λατρείας, ιατρείο και χώρους αναψυχής»!

Τώρα που έκλεισαν τα ιατρεία του ΙΚΑ που πήγαινε ο κάθε ανθρωπάκος και γιατρό δεν βρίσκεις, τώρα ναί, ιατρεῖα διά τους εισερχομένους με τον τσαμπουκά τους! Κι αντί να τους αντιμετωπίζουμε όπως θα μάς αντιμετώπιζαν κι αυτοί (έλα μάγκα μου να πάμε με τον τσαμπουκά μας στην Αλγερία) τους δίδουμε αιτήσεις γιά άσυλο! Τί είδους άσυλο, πες μας κύριε πρωθυπουργέ! Στην Αλγερία έδιωξαν σφάζοντας τους Ευρωπαίους κι έμειναν όπως επιθυμούσαν μόνοι τους, τώρα ΕΣΥ τί είδους άσυλο τους δίδεις;; Ασυλο από ποιούς;; Από τον εαυτό τους;; Ασυλο διά να μας καταστρέψουν:

Την στρατηγικήν αυτήν πρώτος, το 1974, εκήρυξε επισήμως από του βήματος του ΟΗΕ ο πρόεδρος της Αλγερίας Houari Boumedienne, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων: «Εκατομμύρια θα κατακλύσουν την Ευρώπη. Αλλά όχι ως φίλοι. Θα εισβάλλουν διά να κατακτήσουν και θα κατακτήσουν πληθυσμιακώς διά των παιδιών τους. Ο θρίαμβός μας θα προκύψει από την μήτρα των γυναικών μας».

Παν. Μαρίνης

RV