Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

«Η Ευρώπη αντιμέτωπη με την ακροδεξιά τρομοκρατία»



Του Παν. Μαρίνη

Μυριάδες άρθρα με τον ανωτέρω τίτλον! Μας παραξένεψε διότι ουδέποτε είδαμε άρθρο με τον τίτλον «Μωαμεθανική τρομοκρατία» ἢ «Κομμουνιστική τρομοκρατία»!

Η ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Υπάρχει «Μωαμεθανική τρομοκρατία» ἢ οι Μωαμεθανοί αλλοιώνουν πολιτιστικά την Ευρώπη; [στην προ ολίγων ημερών εκπομπήν στην ΕΡΤ της Όλγας Τρέμη ένας από τους δημοσιογράφους της εκπομπής καθειρωνεύετο τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου λέγοντας χλευαστικά: «Εσείς έχετε 'πη ότι οι μετανάστες μάς αλλοιώνουν πολιτιστικά; Καλά πιστεύετε ότι μάς αλλοιώνουν πολιτιστικά;»] Μία περίπτωσις αρκεί: Αιώνες εχρειάσθησαν δια να γίνη αποδεκτή στην Ευρώπην η Ελευθερία του λόγου και του Τύπου, το σχόλιον και η σάτιρα! ΟΜΩΣ, ήρκεσαν οι βίαιες και τρομοκρατικές διαδηλώσεις εναντίον της Δανικής εφημερίδος Jyllands-Posten και η σφαγή του Charlie Hebdo δια να απλωθή ο τρόμος και η σιωπή σε όλους τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ της Ευρώπης! Το γεγονός δε αυτό, της καταλύσεως της ελευθεροτυπίας αποτελεί τον Κολοφώνα της πολιτιστικής αλλοιώσεως! Αυτή δε ήτο ΚΑΘΑΡΩΣ «Μωαμεθανική τρομοκρατία», θρησκευτική τρομοκρατία, διότι είχε έναν και μόνον σκοπόν, να θέση εκτός κριτικής το κύριον πρόσωπον του Μωαμεθανισμού!! Ναί, οι Μωαμεθανοί τα κατάφεραν καλά!

Διά τα θύματα της «Μωαμεθανικής τρομοκρατίας» δεν χρειάζεται να ειπούμε τίποτε, είναι πολύ γνωστά, μόνον στην βομβιστικήν επίθεσιν στο Αεροδρόμιον των Βρυξελλών του 2016 είχαμε 32 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες, αθώους ανθρώπους που απλώς εταξίδευαν! Εις εμάς ιδιαιτέραν εντύπωσιν προεκάλεσε η επίθεσις της 19ης Δεκεμβρίου 2016 σε μιά χριστουγεννιάτικη αγορά στον Βερολίνον (ιδέ, 2016 Berlin truck attack-Wikipedia) όπου 12 άτομα εθανατώθησαν και 56 ετραυματίσθησαν! Μάς έμεινε στην μνήμη η Fabrizia Di Lorenzo, η νέα κοπέλα που ετηλεφώνησε στους οικείους της στην Ιταλία ότι πηγαίνει στην χριστουγεννιάτικη αγορά να αγοράση μερικά δώρα και μετά παίρνει το τραίνο και έρχεται· αντί αυτής πήγε στους δικούς της το φέρετρον διότι στον Μωαμεθανό ΔΕΝ άρεσαν τα Χριστούγεννα! Όμως ουδείς ετόλμησε να 'πη την λέξι = «Μωαμεθανική τρομοκρατία»!

Η Fabrizia Di Lorenzo

-----

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τί να ειπούμε; Γνωστά τα συμβάντα! Ενδεικτικώς: Στην Ιταλίαν οι Brigate Rosse προέβησαν σε 14.000 εγκληματικές ενέργειες περιλαμβάνουσες την δολοφονίαν τουλάχιστον 75 ανθρώπων και βεβαίως την εξόχως βδελυράν και άνανδρον δολοφονίαν του πρωθυπουργού Άλντο Μόρο! 


Στην Γερμανίαν η Baader–Meinhof προέβη σε 34 δολοφονίες, πολλούς τραυματισμούς και αμέτρητες εγκληματικές ενέργειες ως ληστείες τραπεζών! Στην Ελλάδα δεν πάμε πίσω 72+ οι φόνοι της κομμουνιστικής τρομοκρατίας της Μεταπολιτεύσεως και 580+ οι τραυματίες και συνεχίζουμε!

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ: Η κοινωνία ΔΕΝ κατεδίκασε όλους αυτούς τους δολοφόνους (ούτε καν τα δικαστήρια τούς επέβαλον σοβαρές ποινές - ελεύθερος και ωραίος ο αποτρόπαιος φονεύς του Άλντο Μόρο!) αλλ' ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ τους ενδοξοποίησε! Εγράφησαν δι' αυτούς τους βδελυρούς τύπους επικά και λυρικά ποιήματα, έργα τέχνης και θεατρικά έργα και κινηματογραφικά έργα τους προέβαλον ως ΗΡΩΕΣ π.χ. η Γερμανική ταινία του 2008 «The Baader Meinhof Complex» του Uli Edel, την οποίαν το επίσημον Γερμανικόν κράτος όχι μόνον την επήνεσε αλλά την έστειλε ως την συμμετοχήν της Γερμανίας στα βραβεία Academy Award.

RV