Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ



 
Μέχρι σήμερα όλα τα μέσα προπαγάνδας διέδιδαν ότι όλες αυτές οι ορδές αλλοφύλων, έρχονταν στην Ελλάδα διότι "έτσι ήθελαν οι Ευρωπαίοι", ότι αυτή ήταν η ευρωπαϊκή πολιτική, ότι δεν ήταν δυνατόν να ''παρακούσουμε'' τις "εντολές'' των Ευρωπαίων εταίρων μας, κυρίως Γερμανών (πρόφαση για να εκφράσουν τον αντιναζισμό τους), και το πράγμα διανθιζόταν με ανθρωπιστικές κορώνες και φαιδρότητες του τύπου "πόσο καλό θα μας κάνουν οι αλλόφυλοι αφού θα μπολιάσουν τον πολιτισμό μας και το είδος μας", ότι "το ισλάμ είναι θρησκεία της αγάπης" κ.ά. 
Βέβαια, υπήρξαν κράτη, όπως η Πολωνία γα παράδειγμα, που δεν επέτρεψαν ποτέ την είσοδο αλλοφύλων, χωρίς να βλέπουμε ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι συνέπειες της ανυπακοής στις εντολές της Ε.Ε., για την ακρίβεια δεν είδαμε να υφίστανται κάτι, κάποιον περιορισμό ή κύρωση.
Αίφνης η πολιτική της Ελλάδας άλλαξε και ξεσκεπάστηκαν τα ψέμματα. Μαζί τους και οι αληθινοί υπαίτιοι της τραγικής επιδείνωσης της άθλιας κατάστασης την οποία βιώνουμε και που αποτελεί το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της πατρίδας μας, δηλαδή της εισβολής και κατάληψης της χώρας από αλλοφύλους. 

Ήρθε η Γερμανίδα, πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και  επαίνεσε την πολιτική της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, ανακοίνωσε έκτακτη οικονομική χρηματοδότηση προς την Ελλάδα ύψους 700 εκατ. ευρώ,και κατέληξε λέγοντας: Είστε η Ασπίδα της Ευρώπης! Μάλιστα την λέξη "ασπίδα" την είπε στα ελληνικά! 


Ακολούθησε ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς ο οποίος δήλωσε: 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη που άλλαξε την πολιτική της Ελλάδας στην προστασία των συνόρων, δηλαδή να μην επιτρέπει την παράνομη μετανάστευση, διότι όπως είπε η Ούρσουλα η Ελλάδα είναι η ασπίδα, τα σύνορα της Ε.Ε. και ο εγγυητής της σταθερότητας για ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο»! 
Ο Αυστριακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς ανακοίνωσε την πρόθεση της Αυστρίας να υποστηρίξει οικονομικά και με επιπλέον αστυνομικούς την Ελλάδα! 
Ζήτησε, δε, να υπάρξει μια συντεταγμένη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί μια κατάσταση όπως το 2015. Στόχος μας πρέπει να είναι να προστατεύσουμε συντεταγμένα τα εξωτερικά σύνορα, να σταματήσουμε εκεί την παράνομη μετανάστευση και την περαιτέρω προώθηση παράνομων μεταναστών".


Αποκαλύπτεται έτσι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι :
Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων ήταν επιλογή των μπολσεβίκων πολιτικών οι οποίοι για χρόνια, και ειδικά από το 2015 και μετά, προσπάθησαν αφενός να αλλοιώσουν εθνολογικά και φυλετικά την Ελλάδα και την Ευρώπη, προωθώντας και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλόφυλους τριτοκοσμικούς αφετέρου να σπείρουν τον αντιευρωπαϊσμό και το μίσος για τους φυλετικούς αδερφούς μας. Έτσι εξέφρασαν το μίσος τους για τη Λευκή Φυλή που τους πολέμησε και που θα συνεχίσει να τους πολεμά μέχρι την τελική Νίκη. 

   Όμως, ένα ζήτημα που σε αρκετούς προκαλεί αμηχανία είναι το γεγονός ότι αυτή την άκρως εθνική πολιτική των τελευταίων ημερών την ασκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η αμηχανία αυτή είναι φυσιολογική όπως και ο φόβος μήπως η πολιτική αυτή δεν συνεχιστεί. Όμως, εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Το γιατί ο Μητσοτάκης αποφάσισε αίφνης να κάνει αυτή τη στροφή είναι κάτι που θα διερευνηθεί αργότερα, γιατί ακόμη είναι νωρίς. Εμάς  αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, δηλαδή ότι δεν πέρασαν τον Έβρο οι δεκάδες χιλιάδες αλλόφυλων που επιχείρησαν να εισβάλουν στην Ελλάδα κραυγάζοντας "Αλλάχ ου ακμπάρ", μας ενδιαφέρει η φύλαξη των συνόρων μας στον Έβρο, η σαφώς διατυπωθείσα θέση ότι δεν θα περάσει κανένας παράνομος μετανάστης, η πρόθεση φύλαξης και των θαλασσίων συνόρων μας, η εξύψωση του εθνικού φρονήματος, ο διάχυτος ενθουσιασμός, το ότι οι Έλληνες αισθάνονται πάλι περήφανοι μετά από δεκαετίες που ήταν καρπαζοεισπράκτορες, και κερδίζουν και τον θαυμασμό των ξένων. Εμάς μας ενδιαφέρει η Πατρίδα και η Φυλή. Όποιος δεν χαίρεται με αυτή τη μέχρι τώρα εξέλιξη είναι μπολσεβίκος ανεξαρτήτως του πώς αυτοπροσδιορίζεται...

Ristorante Verona