Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΗ «ΦΑΣΙΣΤΗΣ»;;

 

Του Παν. Μαρίνη


Έχομε εξηγήσει μυριάδες φορές ότι ο πατριώτης αγαπά την πατρίδα του, ομως για να γίνη αυτό οφείλει να πιστεύη ότι υπάρχει η Συλλογική Οντότης Ελληνική Πατρίδα, διαθέτουσα συνέχεια ιστορική, γεωγραφική και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βιολογική, συνέχεια του DNA οπως λέμε σήμερα! Εάν δεν υπάρχει αυτή η οντότης και η βιολογική συνέχειά της τότε δεν υπάρχει κάτι να αγαπήσω! Να αγαπήσω το έδαφος που δεν έχει τους τάφους των προγόνων;; Ως λέγει ο Απολλώνιος Τυανεύς, «Πατρίδα είναι ο τόπος που έχει τις θήκες των προγόνων»! Εδώ που κατοικώ σε πολύ μικράν απόστασιν είναι το νεκροταφείον του ΑϊΓιάννη που έχει τους τάφους των αμέσων προγόνων και επίσης πολύ κοντά είναι το νεκροταφείον με τους τάφους των απωτέρων προγόνων: Οι Μυκηναϊκοί θολωτοί τάφοι των Μαζαρακάτων! Σχεδόν καθημερινώς διαβαίνω και τους προσκυνώ! Γι’ αυτό το αγαπώ αυτό το έδαφος και θλίβομαι που συντόμως εδώ θα κατοικούν «μετανάστες», συγγενείς του κ. Αντετοκούμπο! Αλλέως είναι απλώς θέμα τουριστικού ενδιαφέροντος: Πήγα ταξίδι στις Σεϋχέλες και πολύ μου άρεσαν, πολύ τις αγαπώ, θα ξαναπάω σίγουρα!! Επομένως ο πατριώτης δεν είναι δυνατόν λογικώς να είναι οπαδός της Νεωτερικής ατομοκεντρικής κοινωνίας που δέχεται ότι τα άτομα είναι γυμνά, χωρίς καμμία σύνδεση με οιανδήποτε συλλογική οντότητα!! Οφείλει ο πατριώτης να βάζει πάνω από την Ατομοκεντρική κοινωνία την Συλλογική Οντότητα Ελληνική Πατρίδα και συναφώς το Ελληνικόν Έθνος και το Εθνικόν κράτος, δηλαδή να πιστεύη στην ύπαρξιν την πραγματικήν και ουχί φαντασιακήν των συλλογικών οντοτήτων και να τις έχει θρησκείαν του! Ούτως έχουν τα πράγματα! 

Παρά ταύτα, έως σήμερα, δεν απητείτο αυτός ο ξεκάθαρος ορισμός των πραγμάτων διότι δεν υπήρχε η λαθρομετανάστευσις και οι απιθανότητες της Ευρωπαϊκής νόσου, όπως η λατρεία της Πολυπολιτισμικής (δηλ. πολυφυλετικής) κοινωνίας και η υποχρέωσις του Εθνομαζοχισμού! Όθεν ο κάθε ανθρωπάκος εδήλωνε αγάπη για την πατρίδα του χωρίς να πολυεξετάζη τους ορισμούς, χωρίς να χρειάζεται να σκέπτεται και να δηλώνη οτι έχομε κάποια συνέχεια και συνοχή με το παρελθόν ή να αναλύη την έννοιαν του Έθνους! Τού αρκούσε που ήμασταν ένας ομόγλωσσος πληθυσμός που αγαπά την Ελλάδα!! Με αυτάς τας σκέψεις εθυσιάσθη στους ελληνικούς πολέμους του 20ου αιώνος!!

Σήμερα όμως, τί σημαίνει να δηλώνης “πατριώτης”;; “Πατριώτης” είναι δυνατόν να δηλώση και ο Αλλογενής που έχει λάβει υπηκοότητα/ιθαγένεια, ο Αλβανός, ο Πακιστανός, ο Μαγκρεμπίνος, ο Νεγρίδης, ο Καφρίδης! Τί σημαίνει ότι αισθάνεται “πατριώτης” και αγαπά την νέαν του πατρίδα;; Κάτι νεφελώδες και αόριστον, αυτό ποτυ λέγουν οι αφελείς «όπου γης και πατρίς», τουτέστιν, «εδώ βρήκα εργασία, περνάω καλά, λίγο χαζούληδες οι Έλληνες δεν σε ενοχλούν, δεν θέλω το κακό αυτού τού τόπου!» Επομένως η λέξις “πατριώτης” έχασε πλέον το νόημά της! Όποιος την χρησιμοποιεί διά τον εαυτόν του είτε το πράττει δολίως διά να μην «λέγει τίποτε», είτε δεν αντιλαμβάνεται ότι άλλαξαν τα πράγματα!!

Σήμερα καταδικάζεται η λέξις ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, διατί άραγε;; Τί σημαίνει;; Εφ’ όσον χρησιμοποιείται με το πλήρες νόημά της και όχι από χαζούς που δεν γνωρίζουν τί λέγουν, Εθνικιστής σημαινει αυτός που έκανε το τεστ και ευρέθη υγιής μη πάσχων από την επικατάρατον Ευρωπαϊκήν νόσον! Επομένως, έχει κορώνα στο κεφάλι του την Συλλογική Οντότητα Ελληνική Πατρίδα! Δι’ αυτό καταδικάζεται ο συνειδητός Εθνικιστής, διότι είναι υγιής και δεν έχει μολυνθή από το αηδιαστικόν παραλήρημα του Εθνομηδενισμού/Εθνομαζοχισμού!

Τί είναι η Συλλογική Οντότης Ελληνική Πατρίδα;; Είναι οντότης ζώσα, φυσική και μεταφυσική, καθώς περιλαμβάνει τόσον τους ζώντες, όσον και τους αποθεωθέντες προγόνους και τις υπόλοιπες θείες οντότητες που φροντίζουν τον Ελληνισμόν! Κατά κύριον λόγον σημαίνει την άρρηκτον σχέσιν με τους προγόνους, σχέσιν βιολογικήν (καθώς είμεθα γνήσιοι απόγονοί τους), ιστορικήν (και εθνική λαϊκοπολιτιστική), γεωγραφικήν (καθώς γηγενείς στην ίδια ιερή γη την θεοβάδιστη και καθαγιασμένη από το πνεύμα και την παρουσίαν των προγόνων), ψυχικήν (ως μέλη του υπαρκτού ψυχικού-αιθερικού συνόλου “Ελληνισμός”), πολιτιστικήν (συμμετοχή στην αεί ζώσα Ελληνικήν Κοσμοθέασιν, θρησκευτικήν (ως λατρεία των αποθεωθέντων προγόνων)!

—-

Πολλοί διαμαρτύρονται και λέγουν: «Είναι δυνατόν να υβρίζονται οι πατριώτες με την εξίσωσιν Πατριώτης ή Εθνικιστής = Φασιστής!                

Ορθώς σήμερον υβρίζονται οι πατριώτες με την εξίσωσιν Πατριώτης = Φασιστής! Διότι το μοναδικόν σύστημα διαχειρίσεως της Νεωτερικότητος που υπεράνω των γυμνών ατόμων της Ατομοκεντρικής κοινωνίας ενθρονίζει τις συλλογικές οντότητες Πατρίδα, Έθνος, Εθνικόν κράτος είναι το σύστημα του Φασισμού! Εφ’ όσον επιμένετε να έχετε κορώνα στο κεφάλι σας την Συλλογική Οντότητα Ελληνική Πατρίδα, τότε έχετε εισέλθει στον πνευματικόν χώρον του Φασισμού και καλόν θα είναι με επιμέλειαν να μελετήσετε τις ιδέες του διά να εισέλθετε στην ουσίαν και την φιλοσοφίαν του πράγματος! Εάν κάποιοι μελετούν την ανοητολογίαν του μαρξισμού, σκεφθείτε πόσην εμβάθυνσιν απαιτούν οι ιδέες που ανεφέρθησαν ανωτέρω και πολλές άλλες φυσικά, ως η ιδέα του Συντεχνιακού κράτους! Βεβαίως, προχωρώντας στην κατανόησιν των ιδεών αυτών θα προσεγγίσωμε κάποιαν στιγμήν  το πλήρες Εθνικο-Σοσιαλιστικόν σύστημα!! ΔΕν ομιλούμε πλέον διά μίαν συνταγήν διακυβερνήσεως, αλλά δι’ ένα σύστημα φιλοσοφικόν που δίδει απαντήσεις στα θεμελιώδη ερωτήματα «τί είναι ο άνθρωπος, τί είναι ο κόσμος»!!


Ristorante Verona