Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ

 

Aγαπητέ Κυριάκο, σε σένα έλαχε ο κλήρος του πολέμου

Ένα πολιτικό προσωπικό που ξημεροβραδιάζεται στα χαζοκάναλα με το ευτελές ξιπασμένο τηλεπρόγραμμα που παράγει άνδρες κιοτήδες που πάνε στα 35 να ψωνίσουν πανταλόνι με τη μαμάκα τους και κορίτσια-βίζιτες ή για τον ψυχίατρο


Aγαπητέ Πρωθυπουργέ, αγαπητέ Κυριάκο,


Σε σένα έλαχε ο κλήρος να επαναλάβεις το Βυθίσατε το Χόρα σε μία συγκυρία από την οποία εξαρτάται η εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Τίποτε λιγότερο. Κανείς στρουθοκαμηλισμός δεν μπορεί να κρύψει τη πραγματικότητα που βιώνουμε.

Και ξέρετε γιατί αγαπητέ Πρωθυποργέ; Εάν συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε θα απαξιωθούμε εντελώς σαν πολιτική ηγεσία και λαός στα μάτια των εταίρων μας που κι αυτοί μπάσταρδοι είναι αλλά για την ώρα παίζεται η δική μας ανεξαρτησία και όχι της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας. Για την ώρα μια και θα έλθει και η σειρά τους εάν συνεχίσουν να έχουν αυτή τη μπάσταρδη στάση.

Αλλά τώρα είναι η δική μας ώρα του δικού μας πολέμου. Εάν υπάρχει μία πιθανότητα στις 100 να αποφύγουμε τον πόλεμο όχι ηττημένοι αλλά νικητές ή ισόπαλοι πρέπει να πολεμήσουμε. Να δώσετε εσείς κ. Πρωθυπουργέ την εντολή στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να πολεμήσουν. Είναι ο μόνος δρόμος, είναι η μόνη επιλογή.

Προσωπικά αντιλαμβάνομαι την μοναξιά σας. Κι αυτό γιατί έχετε να κάνετε με μπάσταρδους συμμάχους, ταυτόχρονα με έναν ελληνικό λαό ηλιθίων, κιοτήδων, υποκριτών, γιουσουφάκηδων αλλά και πολιτικό προσωπικό που είναι για πολλές κλωτσιές. Ένα πολιτικό προσωπικό που ξημεροβραδιάζεται στα χαζοκάναλα με το ευτελές ξιπασμένο τηλεπρόγραμμα που παράγει άνδρες κιοτήδες που πάνε στα 35 να ψωνίσουν πανταλόνι με τη μαμάκα τους και κορίτσια-βίζιτες ή για τον ψυχίατρο.

Αντιλαμβάνομαι τη θέση σας αγαπητέ πρωθυπουργέ και στην οποία δεν θα ήθελα να βρίσκομαι.

Αλλά οφείλεται να δώσετε την εντολή. Να βυθισθεί το τουρκικό ερευνητικό σκάφος και τα πλοία της συνοδείας του. Να βομβαρδισθούν τα τουρκικά στρατιωτικά αεροδρόμια από τους ήρωες Έλληνες πιλότους. Ναι να πάμε σε πόλεμο με τους Τούρκους τώρα. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε ή να τους καταφέρουμε πλήγματα που δεν φαντάζονται.

Εάν δεν το κάνετε αυτό κ. Πρωθυπουργέ θα προξενήσετε τεράστια ζημιά στο ηθικό των γυναικών και των ανδρών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων οι οποίοι κάθε ώρα που περνάει παρακολουθώντας τον τραμπούκο Αττίλα να κυριεύει το Αιγαίο χωρίς απάντηση καταρρακώνονται και όταν θα τους χρειαστούμε θα κοιτάξετε γύρω σας και θα υπάρχουν μόνο σκιές του εαυτού τους. Μόνο σκιές των αξιόμαχων σήμερα ενόπλων δυνάμεων.

Θα κοιτάξετε γύρω σας ένα πρωί και θα αντικρύσετε σκιές και 5-6 νούμερα υπουργούς σας (όπως έκαναν και οι υπουργοί των προηγούμενων κυβερνήσεων) οι οποίοι θα ρωτάνε τη γραμματέα τους ποια γραβάτα να φορέσουν για να βγουν στον Παπαδάκη και στον Αυτιά. Και στο μεταξύ από την διπλανή στο Μέγαρο Μαξίμου τουρκική πρεσβεία θα μπουκάρουν στο γραφείο σας άνδρες της ΜΙΤ για να σας συλλάβουν.

Το ίδιο θα κάνουν και με την οικογένειά σας.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα αγαπητέ Κυριάκο και αγαπητοί βλαμμένοι συμπολίτες μου που δεν χάνετε καμμία σκουπιδοεκπομπή μαγειρικής με σεφ από τη στάση ΣΕΦ.

Κι εάν στη μνήμη σας δεν έχετε νωπές τις μνήμες του 74 σας παρακαλώ διαβάστε τις μαρτυρίες των Κυπρίων οι οποίοι έβλεπαν τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας στο βάθος της θάλασσας και υπέθεταν (γιατί έτσι τους βόλευε μέσα στην ομίχλη δειλίας και παραισθήσεων) να πιστεύουν ότι είναι θαλαμηγοί και κρουαζιερόπολοια.

Στη συνέχεια πετάχθηκαν από τις θαλαμηγούς οι βιαστές και οι δολοφόνοι των παιδιών και των γυναικών τους…

To είδαμε εδώ

πηγή


RV