Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΠΑΡΑΜΟΝΗ της εφόδου ” Ερντογάν στην Κύπρο και τα έσπασαν για τις σύριγγες, για τίποτε άλλο...


Τραγικά γεγονότα στην Κύπρο. Αρνητές των μέτρων, επιτέθηκαν στο προεδρικό μέγαρο και κατόπιν σε τηλεοπτικό σταθμό τραυματίζοντας μάλιστα βαριά δύο αστυνομικούς. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι η “διαδήλωση” των ανοήτων συμπατριωτών μας έγινε παραμονή της επίσκεψης του Ερντογάν στο νησί με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν είδαμε όμως ρε αδέρφια να κάνετε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τουρκική κατοχή, για την ίδια καθαυτή την επίσκεψη Ερντογάν.

Τα μέτρα και τα εμβόλια περιορίζουν την ελευθερία σας εκεί στην Κύπρο; Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;  Το ότι οι Τούρκοι κατέχουν σχεδόν το μισό νησί δεν σας απασχολεί; Ευτυχώς που βγήκε ένας Ισάακ, ένας Σολομός, όπως κάποτε βγήκαν τα παλικάρια της ΕΟΚΑ και σώθηκε η τιμή.

Γιατί τα λόγια περίσσεψαν, αλλά από ενέργειες ΜΗΔΕΝ. Αντί να κατεβούν 100-200.000 Έλληνες της Κύπρου στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη νέα “έφοδο” του Ερντογάν (και άλλοι τόσοι τουλάχιστον στην Αθήνα), πάνε και τα σπάνε για τη τρέλα τους, για τον εγωισμό τους.

Ντροπή, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ… Κρίμα στο αίμα του Αυξεντίου και του Παλλικαρίδη, κρίμα στους νεκρούς του 1974. Βρήκατε την κατάλληλη συγκυρία να “διαμαρτυρηθείτε”… Ίσως μερικούς να μην τους ενοχλεί και τόσο η πατσαβούρα στον Πενταδάκτυλο, όσο το εμβόλιο…

Πηγή


RV