Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ή την Ουκρανία ή Τρίτος Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος - Απίστευτες δηλώσεις για αφανισμό ολοκλήρου της ανθρωπότητας από φερέφωνα του Πούτιν



Είτε θα χάσουμε στην Ουκρανία είτε θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα εξαπολύσει έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Δύσης, αντί να αποδεχθεί την ήττα στην Ουκρανία, δήλωσαν οι επικεφαλής προπαγανδιστές της Ρωσίας on air.

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτρια του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα RT και ένα από τα πιο προβεβλημένα φερέφωνα του Κρεμλίνου, δήλωσε χθες το βράδυ στην τηλεόραση ότι η ιδέα ότι ο Πούτιν θα πατήσει το κόκκινο κουμπί είναι «πιο πιθανή» από την ιδέα να επιτρέψει στη Ρωσία να χάσει τον πόλεμο.

«Είτε θα χάσουμε στην Ουκρανία, είτε θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Νομίζω ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πιο ρεαλιστικός, γνωρίζοντας εμάς, γνωρίζοντας τον ηγέτη μας», ανέφερε.

Όλοι θα πεθάνουμε – Αλλά εμείς θα πάμε στον παράδεισο

«Η πιο απίστευτη έκβαση, ότι όλα αυτά θα τελειώσουν με ένα πυρηνικό χτύπημα, μου φαίνεται πιο πιθανή από την άλλη πορεία των γεγονότων», πρόσθεσε τονίζοντας πως «αυτό με τρομάζει από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι αυτό που είναι. Εμείς θα πάμε στον παράδεισο, ενώ αυτοί θα πεθάνουν απλά… Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή».



Η ψύχραιμη φαντασίωση του Σιμονιάν για πυρηνικό ολοκαύτωμα είναι απλώς η τελευταία απειλή που διατυπώθηκε από τα ανώτατα επίπεδα του ρωσικού κράτους, αφού ο συνάδελφος προπαγανδιστής Βλαντιμίρ Σολοβιόφ, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο ίδιος ο Πούτιν απηύθυναν απειλές τις τελευταίες 48 ώρες.

Πηγή


Τα απομεινάρια του Λένιν και του Τρότσκι, τα υπολείμματα της πιο άθλιας και ολέθριας εγκληματικής οργάνωσης που γνώρισε ο κόσμος, ξεστόμισαν την πιο ανίερη απειλή: την απειλή του αφανισμού ολοκλήρου της ανθρωπότητας. 

Με την χαρακτηριστική απάθεια και ψυχρότητα του αρρωστημένου εγκληματία μιλούν στις κάμερες για την εξαφάνιση της ζωής και είναι φανερό ότι κάτι μέσα τους τους κάνει να νιώθουν καλά. 



Όλοι κάποτε θα πεθάνουμε, ακούγεται να λέει η ''δημοσιογράφος'' Σιμονιάν, και χαμογελάει σαρκαστικά. 

Τι είδους ορμές προς την αυτοκαταστροφή είναι αυτές που εκδηλώνονται σήμερα στη Ρωσία;

Ποια διαστροφή κρύβεται πίσω από αυτή την τρομερή φαντασίωση  του πυρηνικού αφανισμού;

Τι είναι αυτό που υπαγορεύει μέσα τους αυτή την άρνηση της ζωής; 

Είναι το μίσος; Ο φθόνος; ''Η πνευματική αποσύνθεση και εξαπόλυση των ορμών στην ανθρώπινη ψυχή, η πνευματική έλλειψη χαλινού και ηθική και πολιτική ασυνειδησία στο αισθάνεσθαι και το συμπεριφέρεσθαι'', όπως το έθεσε η Σίτσα Καραϊσκάκη; 

Μόνον μια εις βάθος ανάλυση του ψυχολογικού φαινομένου του μπολσεβικισμού μπορεί να δώσει την απάντηση. 

Είναι οπωσδήποτε μια ψύχωση, μια διαστροφή. Είναι η ίδια παθολογική και εγκληματική παραφροσύνη του δολοφόνησε πάνω από 150.000.000 ανθρώπους. 


 

Σήμερα χαμογελώντας λένε ότι φέρνουν τον θάνατο για όλους τους ανθρώπους. Και ότι μετά από αυτό θα πάνε στον παράδεισο. 

«Εμείς θα πάμε στον παράδεισο, ενώ αυτοί θα πεθάνουν απλά…» 

Ίσως σε έναν ''παράδεισο'' της δικής τους διεστραμμένης θρησκείας. 

Της θρησκείας του Θανάτου.


RV