Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Καντίροφ… “Οι ρωσικές δυνάμεις θα καταλάβουν το Κίεβο” - Τα ακριβά του γούστα, οι επιδείξεις και οι πασαρέλες στο ''εκφυλισμένο'' Παρίσι.

 


Ο διαβόητος Καντίροφ, το πιστό «σκυλί» του Πούτιν, ο ισλαμιστής εγκληματίας που απειλεί την ''διεφθαρμένη δύση'',  διεμήνυσε νωρίς σήμερα ότι επίκειται επίθεση των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων όχι μόνο στην πολιορκημένη Μαριούπολη, αλλά και στο Κίεβο και άλλες ουκρανικές πόλεις. 

«Θα γίνει επίθεση (…) όχι μόνο στη Μαριούπολη, και σε άλλες τοποθεσίες, πόλεις και χωριά», διαβεβαίωσε ο Τσετσένος, προστατευόμενος του ρώσου Πούτιν, μέσω βίντεο που μεταφόρτωσε στην πλατφόρμα Telegram. 

Περισσότερα  εδώ

Εν τω μεταξύ όσο περισσότερο διαρκεί η σύγκρουση, έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερα στοιχεία για τους διάφορους πολέμιους της ''παρηκμασμένης και εκφυλισμένης δύσης''. 



Ο ηγέτης της Τσετσενίας με το σταλινικό ποσοστό έχει ακριβά γούσταΗ κόρη του, Αϊσάτ Καντίροφ, είναι σχεδιάστρια που διοργανώνει επιδείξεις πασαρέλας στο εκφυλισμένο Παρίσι.


Από το makthes.gr 

 ''O Τσετσένος... διάβολος φοράει Prada: Ποιος είναι ο διαβόητος Καντίροφ, ο έμπιστος πολέμαρχος του Πούτιν''

 


Ποιος είναι, όμως, ο ισλαμιστής πολέμαρχος με τα «σταλινικά ποσοστά» που βάζει ο Πούτιν να σκοτώνει τους Ορθόδοξους γείτονές του;

Πρώην αυτονομιστής που έγινε στη συνέχεια πιστός στο Κρεμλίνο, ο Καντίροφ διοικεί την Τσετσενία με σιδηρά πυγμή εδώ και σχεδόν 15 χρόνια καλλιεργώντας την προσωπολατρία γύρω από την οικογένειά του.

Στις 20 του περασμένου Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών στην Τσετσενία συγκέντρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ το 99,6% των ψήφων κι όσο κι αν η ρωσική αντιπολίτευση κατήγγειλε μαζική νοθεία, ούτε το αυτί του «Ράμπο» των Τσετσένων ίδρωσε, ούτε φυσικά αυτό του Πούτιν.

Προσκείμενος στον «Τσάρο», ο 44χρονος Καντίροφ κυβερνά χωρίς αντίπαλο στην Τσετσενία, μια συντηρητική δημοκρατία του Καυκάσου που σπαράχθηκε από δύο αυτονομιστικές συγκρούσεις στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Επιβλήθηκε στην εξουσία με βαναυσότητα και με την υποστήριξη του Κρεμλίνου, μετά τη δολοφονία του πατέρα του Άχμαντ σε βομβιστική επίθεση το 2004.

Στην Τσετσενία, τα πορτρέτα των Καντίροφ, πατέρα και γιου, καθώς και του Βλαντίμιρ Πούτιν, βρίσκονται παντού.

Το καθεστώς του κατηγορήθηκε από υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για αναρίθμητους εκβιασμούς, όπως εξωδικαστικές εκτελέσεις καθώς και καταστολή των αντιπάλων του.


Η αγάπη του για τα Prada

Κι αν η Δύση έχει επιβάλλει σκληρές κυρώσεις στη Ρωσία και τη Λευκορωσία με τη μία μετά την άλλη τις κορυφαίες εταιρείες και δη αυτές των πολυτελών ειδών να αποχωρούν από την αγορά της Μόσχας, ο μόνος βέβαιος πως θα... απελπιστεί είναι ο Τσετσένος πολέμαρχος. Κατά τη διάρκεια των απειλών του προς τον Ζελένσκι εμφανίστηκε με παραλλαγή, ζώνη με όπλο και στρατιωτικές μπότες Prada αξίας 1.580 δολαρίων. Φορώντας, άλλωστε πανάκριβα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στις δημόσιες εμφανίσεις του ο Καντίροφ επιβεβαιώνει (ή έτσι νομίζει) την υπεροχή του.

Ο Καντίροφ στο κέντρο της φωτογραφίας φορώντας τις πανάκριβες μπότες Prada.



Ο Καντίροφ σίγουρα δεν είναι άγνωστος στο χώρο της μόδας: η κόρη του, Αϊσάτ, είναι σχεδιάστρια που διοργανώνει επιδείξεις πασαρέλας στο Παρίσι.

Δείτε και εδώ και εδώ και εδώ

Η κορούλα Αισάτ

Πιθανότατα, όμως, το στυλ του είναι ένα συναίσθημα που έμαθε από τον Βαλιντιμίρ Πούτιν. Το BBC έχει γράψει για το «άλφα αρσενικό ντύσιμο του Πούτιν» στο παρελθόν, δείχνοντάς τον να ποζάρει ως ψαράς ή ποδηλάτης. Όταν γυμνάζεται, φοράει φούτερ 3.200 δολαρίων. Η συλλογή ρολογιών του, η οποία αποτελείται από ακριβά κομμάτια των Patek Philippe, A. Lange & Sohne, Breguet και Blancpain, εκτιμάται πολύ περισσότερο από αυτό που αναφέρει ο Πούτιν ως ετήσιο μισθό του. 

πηγή


RV