Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ρωσία: Φωνές μίσους κατά των αγωνιστών της Μαριούπολης - Θέλουν να τους δολοφονήσουν

 

Ο βουλευτής... της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Anatoly Wasserman, Εβραίος ρωσικής υπηκοότητας και κομμουνιστής, πρότεινε την υιοθέτηση ενός "διατάγματος ή ακόμα και ενός νόμου" που απαγορεύει την ανταλλαγή "εθνικιστών"! 


Η Ρωσία προχωρά σε ενέργειες όχι μόνο για να εξαιρέσει τους μαχητές της Μαριούπολης από την όποια ανταλλαγή αιχμαλώτων αλλά ακόμα και να τους δολοφονήσει. 

Xωρίς ενημέρωση για την τύχη των στρατιωτών που υπεράσπιζαν σχεδόν επί τρεις μήνες τη χαλυβουργία Azovstal στη Μαριούπολη και παραδόθηκαν φέρεται να είναι το Κίεβο.

Οι μαχητές της Μαριούπολης είναι ήρωες και σύμβολα της αντίστασης στη ρωσική εισβολή και θεωρεί δεδομένο ότι θα συμπεριληφθούν στις όποιες ανταλλαγές αιχμαλώτων γίνουν με τους Ρώσους.

Ωστόσο στη Μόσχα εξετάζουν ακραία σενάρια για την τύχη των στρατιωτών αυτών. 

Ο βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Anatoly Wasserman, Εβραίος ρωσικής υπηκοότητας και κομμουνιστής, πρότεινε την υιοθέτηση ενός "διατάγματος ή ακόμα και ενός νόμου" που απαγορεύει την ανταλλαγή "εθνικιστών"! 

Ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin, (μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης από το 1985 και μέχρι την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και σήμερα ηγετικό στέλεχος του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του Πούτιν δείτε και εδώ) συμφώνησε λέγοντας: «Οι ναζί εγκληματίες δεν πρέπει να ανταλλάσσονται. Αυτοί είναι εγκληματίες πολέμου και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε στη δικαιοσύνη»

Ένας άλλος μπολσεβίκος ο Λεονίντ Σλούτσκιεπικεφαλής της επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Δούμας, αποκάλεσε τους μαχητές «ζώα με ανθρώπινη μορφή» και είπε ότι θα πρέπει να εκτελεστούν. Ο τελευταίος έχει κατηγορηθεί επίσημα για σεξουαλικές επιθέσεις, διαφθορά κ.α  Δείτε εδώ και εδώ


RV