Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Ουκρανοί παρτιζάνοι κυνηγάνε συνεργάτες των Ρώσων: Κύμα βομβιστικών επιθέσεων και δολοφονιών δοσιλόγων στα κατεχόμενα [videos]



Όλοι κάνουν λόγο για “σκιώδη πόλεμο” κατά των Ρώσων εισβολέων στα εδάφη που έχουν καταληφθεί και, κυρίως, στην περιοχή της Χερσώνας.

Παρτιζάνοι Ουκρανοί με ή χωρίς κεντρική εντολή εξαπέλυσαν κυνήγι δοσιλόγων λίγο πριν εκδηλωθεί η αντεπίθεση των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στις ίδιες περιοχές. Σύμπτωση;

Η Ουκρανία χτύπησε άλλη μια εγκατάσταση που ανήκει σε Ουκρανό συνεργάτη των ρωσικών δυνάμεων κατοχής στη Χερσώνα, Βολοντίμιρ Σάλντο –  – αυτή τη φορά μια εγκατάσταση κατασκευής και συναρμολόγησης.

Προκειται για την δεύτερη επίθεση μέσα σε δυο μέρες σε επιχείρηση του  “γκαουλάιτερ” των Ρώσων στην περιοχή της Χερσώνας.

Οι περισσότεροι παρατηρητές μιλούν για δράση Ουκρανών παρτιζάνων που ξεκίνησαν εκστρατεία κατά των συνεργατών με τις δυνάμεις κατοχής.

Πριν μια εβδομάδα, ο Αλεξέι Κοβάλεφ, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς στο σπίτι του στην κατεχόμενη από τη Ρωσία ουκρανική πόλη Hola Prystan.

Δίπλα του βρισκόταν η κοπέλα του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι και φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

συνέχεια εδώ