Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ακραία πρόκληση από τον Σοϊλού και τον Βαρουφάκη: Η Ελλάδα διαπράττει δολοφονίες στα σύνορά μας


Σε άνευ προηγουμένου δηλώσεις για το μεταναστευτικό προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, κατηγορώντας μεταξύ άλλων την Ελλάδα, τη Frontex και την Ευρώπη για «δολοφονίες μεταναστών».

«Αυτό που προσπαθεί να κάνει η Ευρώπη είναι πολύ απλό και ξεκάθαρο. Μέσω της Frontex, δίνει στην Ελλάδα τη δύναμη να αποτρέψει τη μετανάστευση με βία και θάνατο, να προστατεύσει δηλαδή έτσι τα σύνορά της, την ίδια τη χώρα», ανέφερε ο Σοϊλού στην αρχή της τοποθέτησής του σε συνεδρίαση του τουρκικού Συμβουλίου Μετανάστευσης στην επαρχία Gölbaşı.

Και συνέχισε: «Στις χώρες από τις οποίες περνούν οι δρόμοι της μετανάστευσης, δηλαδή στην Τουρκία, με τις πολιτικές που παράγει (σ.σ. η Ευρώπη) και τις πολιτικές που εφαρμόζει, με τη βοήθεια και των στρατηγικών συμμάχων της εντός της χώρας μας, διαμορφώνει μια αντίληψη μέσω της οποίας επιχειρείται να εμφυσηθεί ξενοφοβία ώστε να αναγκαστούμε έτσι να προβούμε σε απάνθρωπες μεταχειρίσεις και δολοφονίες, όπως αυτές που διαπράττει η Ελλάδα στα δικά μας σύνορα».

περισσότερα εδώ


Ο άρρωστος μπολσεβίκος Βαρουφάκης ως νέος Νενέκος υπερθεματίζει: το Λιμενικό να πνίγει ανθρώπους... 

Ο ''γραμματέας'' του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης, υποστηρίζει πως το προσωπικό του Ελληνικού Λιμενικού πνίγει ανθρώπους!

Αυτό δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra. Τόνισε δε πως το νόμιμο δικαίωμα των κρατών να φυλάττουν τα σύνορά τους αποτελεί έναν ενορχηστρωμένο στρατηγικό μισανθρωπισμό!

περισσότερα εδώ


Οι εχθροί μπορούν να είναι εξωτερικοί ή εσωτερικοί. Οι εσωτερικοί εχθροί είναι πολύ πιο επικίνδυνοι και καταστροφικοί από τους εξωτερικούς.