Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Μια διεφθαρμένη και επικίνδυνη φαμίλια πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ΕΕ



 

Εύα Καϊλή: Απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ η μεζονέτα στο Π. Ψυχικό στην οποία διέμενε η μητέρα της  

Την ώρα που οι Αρχές ψάχνουν τα πάντα γύρω από τους λογαριασμούς της Εύας Καϊλή, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά της κατοικίας της στο Παλαιό Ψυχικό.

Η ευρωβουλευτής αγόρασε ρετιρέ 169 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Γιασεμιών, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την πρεσβεία του Κατάρ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Εύα Καϊλή αγόρασε το σπίτι στη τιμή των 260.000 ευρώ, την ώρα που ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής αναφέρει πως το 2019, που έγινε η αγορά, η τιμή ήταν σχεδόν τριπλάσια!

Περισσότερα εδώ


Στο μικροσκόπιο και το οικόπεδο 9 στρεμμάτων στην Πάρο που αγόρασαν Καϊλή και Τζόρτζι 

Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχει μπει και η αγορά ενός οικοπέδου στην Πάρο, έκτασης 9 στρεμμάτων, από την Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Από διώροφα σπίτια με υπόγειο και πισίνα θα γίνουν ισόγεια σπίτια με υπόγειο και πισίνα. Είχαμε κάνει τα σχέδια, έχουν κατατεθεί στην Πολεοδομία...

Περισσότερα εδώ


Politico για Καϊλή: «Το λόμπι των κρυπτονομισμάτων έχασε την τσιρλίντερ του»

Η Καϊλή εθεωρείτο υπερασπίστρια του «κλάδου» και μάλιστα μαζί με άλλους τρεις θα ήταν η «κληρονόμος» του «κρυπτο-στέμματος» στις Βρυξέλλες. Ήταν αυτή που υπερασπιζόταν τον τομέα των κρυπτονομισμάτων πιο έντονα από κάθε άλλον στις Βρυξέλλες...

Περισσότερα εδώ


Αλέξανδρος Καϊλής: Ποιος είναι ο πατέρας της Εύας Καϊλή που συνελήφθη με μια βαλίτσα μετρητά

Ο Καϊλής πιάστηκε με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά την ώρα που έφευγε από ξενοδοχείο των Βρυξελλών, η οποία, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, περιείχε 600.000 ευρώ. Σύμφωνα με βελγικά μέσα, οι ανακριτές πιστεύουν ότι είχε ειδοποιηθεί από συνεργούς να αναχωρήσει. Σύμφωνα με το Star, ήταν ενταγμένος για χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερα εδώ


Βρέθηκαν δύο ΜΚΟ που ανήκουν στην αδερφή τής Καϊλή  – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Qatargate, την ώρα που οι Αρχές σε Βέλγιο, Ιταλία και Ελλάδα ερευνούν την υπόθεση χρηματισμού και δωροδοκίας Ευρωπαίων Αξιωματούχων από το Κατάρ. 

Λογαριασμοί ΜΚΟ που ανήκουν στη Μανταλένα Καϊλή, έχουν δεσμευθεί 

Περισσότερα εδώ


Corriere della Sera: Ο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει κότερο Εμίρη 

Ο σύντροφος της Καϊλή ήθελε να αγοράσει άμεσα κότερο από έναν εμίρη για να κάνει μαγευτικά ταξίδια με την Εύα και τη μικρή τους κόρη.

Περισσότερα εδώ

 

Corriere: Απολογία 10 ωρών για τον Τζόρτζι, έδωσε άλλα δύο ονόματα -«Η Εύα δεν ξέρει τίποτα για τα χρήματα»

Και τα χαρτονομίσματα στη βαλίτσα; διερωτάται η ιταλική εφημερίδα. «Όλα συνέβησαν εκείνες τις ώρες, όταν η Εύα Καϊλή είδε τα χρήματα, δεν είχε πειστική απάντηση για την προέλευσή τους και ζήτησε να φύγουν αμέσως από το σπίτι. Ο πατέρας της ανέλαβε να γίνει ο αγγελιοφόρος, επειδή δεν υπήρχε άλλος» είναι η εξήγηση.

Τζόρτζι: Θέλω η Εύα να είναι ελεύθερη να σκέφτεται την 22μηνών κόρη μας

Μην ανησυχείς Τζόρτζι. Που τώρα βάζεις μπροστά την 22 μηνών κόρη. Έχει προνοήσει η Βελγική δικαιοσύνη για  τα παιδιά των εγκληματιών. Ό,τι ισχύει για τα άλλα παιδιά θα ισχύσει και για το δικό σας. Αλλιώς, τι είδους προοδευτικοί Ευρωπαίοι σοσιαλιστές είστε; 

Εξάλλου υπάρχει και άλλη λύση. ΜΚΟ στην Ελλάδα αναλαμβάνει έμπρακτα παιδική προστασία σε παιδιά τα οποία ήταν παραμελημένα, εγκαταλελειμμένα, χωρίς ίχνος φροντίδας, είτε γιατί δεν υπήρχαν γονείς είτε γιατί κρίθηκαν ακατάλληλοι για τη φροντίδα αυτών, όπως διαφημίζει στο site της: ''Η Κιβωτός του Κόσμου''...



RV