Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ερντογάν: Κακομαθημένη η Ελλάδα μας βάζει απέναντι – Θα πάθει ό,τι έπαθε και στο παρελθόν

 


Σε κλιμάκωση της έντασης επενδύει η Άγκυρα στα ελληνοτουρκικά, με τον τούρκο πρόεδρο να εκτοξεύει σχεδόν καθημερινά απειλές προς την Ελλάδα. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επανήλθε και σήμερα στην εμπρηστική ρητορική, μιλώντας αυτή την φορά, στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος AKP. Μεταξύ άλλων κατηγόρησε την Ελλάδα ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων, ενώ αντιστρέφοντας την […]

Σε κλιμάκωση της έντασης επενδύει η Άγκυρα στα ελληνοτουρκικά, με τον τούρκο πρόεδρο να εκτοξεύει σχεδόν καθημερινά απειλές προς την Ελλάδα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επανήλθε και σήμερα στην εμπρηστική ρητορική, μιλώντας αυτή την φορά, στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος AKP.

Μεταξύ άλλων κατηγόρησε την Ελλάδα ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων, ενώ αντιστρέφοντας την πραγματικότητα ισχυρίστηκε πως η χώρα μας είναι αυτή που βάζει απέναντί της, την Τουρκία. Αναφέρθηκε δε στην Μικρασιατική Καταστροφή, απειλώντας ότι Ελλάδα «θα πάθει ό,τι έπαθε στο παρελθόν».

Περισσότερα εδώ