Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΙΜΕΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ!!!!


Του Παν. Μαρίνη

Το μοναδικόν πολιτειακόν σύστημα που διδάσκεται στα πανεπιστήμια και στην κοινωνία είναι ο Μαρξισμός-Λενινισμός!! Την Προνεωτερικότητα ουδείς τήν υποστηρίζει (πλην εμού), ενώ τα υπόλοιπα συστήματα της Νεωτερικότητος θεωρούνται αποτρόπαια ή απλώς ανάξια λόγου!!

Οι άνθρωποι, είτε δημόσια πρόσωπα, είτε ιδιώτες, και οι διάφοροι πολιτικοί σχηματισμοί αυτοχαρακτηρίζονται κατά την αρέσκειάν τους, όμως πράγματι, είναι όλοι Μαρξισταί-Λενινισταί και τίποτε άλλο! Οι εξαιρέσεις ολίγες! Ασχέτως του πώς περιγράφουν τον εαυτόν τους τα διάφορα πολιτικά κόμματα όλα είναι βουτηγμένα στην Μαρξιστική λογική!! 

Οι βασικώτατες αρχές του Μαρξισμού-Λενινισμού είναι τρείς:

1) Οι άνθρωποι είναι άτομα άνευ προσδιορισμού, ως είπε ο Μαρξ «ποτέ να μην ειπήτε ότι υπάρχουν συλλογικές οντότητες, όπως η οντότης κοινωνία»!

Τα ζητήματα που αναφύονται εις μίαν Πολιτείαν είναι δύο ειδών: τα Εθνικά και τα Κοινωνικά. Ο Μαρξισμός ΔΕΝ πιστεύει σε συλλογικές οντότητες, όπως το Έθνος ή το Κράτος, επομένως δι’ αυτόν ΔΕΝ υπάρχουν ζητήματα Εθνικά ( = τό τίνι τρόπω το Κράτος θα επιβιώση) και διά τούτο είναι οι Μαρξιστές, δηλαδή όλοι οι άνθρωποι, εναντίον των εξοπλισμών και της διαθέσεως χρημάτων υπέρ της Εθνικής Αμύνης!

Καθώς δε κατά τον Μαρξισμόν-Λενινισμόν ΔΕΝ υπάρχουν επίσης ράτσες ή φυλές, οι Μαρξιστές είναι υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως και του εποικισμού της Πατρίδος, εφ’ όσον μάλιστα ΔΕΝ δέχονται ότι υπάρχει η έννοια “Ελληνική (ή αναλόγως) Πατρίδα”!!

2) Όθεν υπάρχουν μόνον τα Κοινωνικά ζητήματα! Κατά τον Μαρξισμόν-Λενινισμόν ο άνθρωπος ΔΕΝ διαθέτει πολυπλοκότητα σκέψεων, ενστικτικών ώσεων, συναισθημάτων και σκοπών! Ο άνθρωπος ΔΕΝ διαθέτει τήν κοινώς καλουμένην «Ανθρωπιά»! Ο άνθρωπος είναι ένα Αυτόματον που εμδιαφέρεται αποκλειστικώς δια τα χρηματικά ζητήματα, ο άνθρωπος είναι απλώς ένα βιβλίον εσόδων-εξόδων!! Πόθεν τεκμαίρεται τούτο;; Αυτό ΔΕΝ εξάγεται από την μελέτην της πραγματικότητος, αλλά είναι Δόγμα θρησκευτικόν διότι οπωσδήποτε ο Μαρξισμός-Λενινισμός είναι Κοσμοπολιτική Θρησκεία (όπως ο Χριστιανισμός και ο Μωαμεθανισμός)!!

Όθεν, οι Μαρξισταί-Λενινισταί ομιλούν και συζητούν αποκλειστικώς διά το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ!!

3) Διά το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ, ο Μαρξισμός-Λενινισμός διδάσκει ότι ο σωστός τρόπος διαχειρίσεώς του είναι ο Κρατισμός!! Πόθεν τεκμαίρεται τούτο;;  Λέγουν ότι η Οικονομική επιστήμη είναι μία πρακτική τέχνη, όμως ο Μαρξισμός-Λενινισμός ΔΕΝ στηρίζει την Οικονομικήν του γνώμην στην μελέτην της πραγματικότητος, αλλά είναι Δόγμα θρησκευτικόν πόρρω απέχον από το αληθές ως παρατηρείται!!

Όμως η πραγματικότης ομίλησε!! Η Μαρξιστική Οικονομολογία εφηρμόσθη επί 70ετίαν στην ΕΣΣΔ και μάλιστα υπό τας πλέον ιδεώδεις συνθήκας π.χ. (α) με εξησφαλισμένην την απόλυτον σιωπήν του πληθυσμού, με μηδέν αταξίαν και μηδενικήν έκφρασιν αντιπολιτευομένην γνώμης και (β) με δρακοντείους νόμους κατά της διαφθοράς με διοικητάς δημοσίων οργανισμών να καταδικάζονται εις θάνατον, όχι όπως εδώ όπου η «κατάχρησις δημοσίου χρήματος» από κακούργημα έγινε πλημμέλημα, δηλ. μηδέν ημέρες φυλακίσεως! 

Πράγματι, οπουδήποτε εφηρμόσθησαν τα Μαρξιστικά Οικονομικά τα αποτελέσματα υπήρξαν ολέθρια!! Δύο παραδείγματα που θεωρούμε την αρίστην και την χειρίστην εφαρμογήν των Μαρξιστικών Οικονομικών: Το άριστον: η Ανατολική Γερμανία που ήτο πάντοτε μερικές βαθμίδες υψηλότερα στην Ανάπτυξιν από τα άλλα Κομμουνιστικά Κράτη· συγκρίνατε με την Δυτικήν Γερμανίαν! Ο ίδιος λαός δοκιμάζεται! Το χείριστον: Στην Ελλάδα η Μεταπολίτευσις επεχείρησε την πλήρη εφαρμογή της Μαρξιστικής Οικονομολογίας, αρχής γενομένης από τον διαβόητον νόμον Καραμανλή-Παπαληγούρα! Επίστευαν, μέσα στην χαμηλή νοημοσύνη τους οι Έλληνες ότι εκεί όπου απέτυχαν π.χ. οι Ούλμπριχτ-Χόνεκερ, αυτοί θα επιτύχουν!! Ούτως άρχισε το πείραμα της Κομμουνιστοποιήσεως και ιδρύθησαν οι διαβόητες ΔΕΚΟ, ο Κρατισμός έφθασε στο 75% της συνολικής Οικονομίας, περισσότερον απ’ ότι στην Γιουγκοσλαβία! Το αποτέλεσμα ήτο ότι όλες οι ΔΕΚΟ επτώχευσαν ταχέως!! Σανίδα σωτηρίας μας το ΔΝΤ· εξισωθήκαμε με το Καμερούν!! Σήμερον η Ελλάς είναι πτωχευμένη: «Το χρέος της Κεντρικής Διοίκησης στις 30.06.2022 ανέρχεται σε: €394,2 δισεκ.» κατά τον ΟΔΔΧ. 

Παρατηρήσατε την πλέον γνωστήν ΔΕΚΟ, το ΕΣΥ, το σύστημα υγείας! Τούτο είναι άθλιον σε κάθε πτυχήν του, δείτε τον σχεδιασμόν: το ΕΣΥ στερείται την κυρίαν πλευράν πλευράν κάθε συστήματος υγείας: την Πρωτοβάθμιον περίθαλψιν! Έκλεισαν τα ιατρεία του ΙΚΑ και τελείωσε!! Δείτε την εκτέλεσιν: παραπονούνται όλη διά την κάθε είδους ανεπάρκειαν του ΕΣΥ· ας με συγχωρούν, αλλά διά να λειτουργήση επαρκώς ένα τοιούτον σύστημα, ισοπεδωτικόν και δωρεάν, καθώς μόνον οι ολίγοι ανόητοι πληρώνουν εισφορές, υπολογίζεται ότι απαιτεί τόσα χρήματα όσα είναι τέσσερεις προϋπολογισμοί της Ελλάδος!!!

RV