Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο εχθρός των λαών

Επιστολή Βενιαμίν Φραγκλίνου 
προς τον Πρόεδρο των Η.Π.Α.  Άνταμς 


26/11/1781
"Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγόν Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος απο μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι!

Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και εμπορικής ακεραιότητος. Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος)και δεν αφομοιώθηκαν.
Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη Χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί αυτό το κράτος.

Έφτιαξαν ένα Κράτος εν Κράτει!Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος,όπως εις την περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Περισσότερο απο 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρήνησαν τη θλιβερή τους μοίρα, που τους εξόρισε απο τη πατρίδα τους-όπως αποκαλούν τη Παλαιστίνη.

Αλλά άν ο κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία για γυρίσουν εις τα άλλας Χώρας. Γιατι; Γιατί οι Εβραίοι είναι βαμπίρ(νυκτερίδες της Βραζιλίας που ευχαριστούνται να ρουφούν αίμα ανθρώπων) και τα βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν απο τα βαμπίρ!

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνο μεταξύ τους(εννοείται μόνον με Εβραίους).Πρέπει να υφίστανται σε βάρος των Χριστιανών και άλλων λαών , και όχι της δικής τους ράτσας. Αν δεν τους αποκλείσετε ,απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε λιγότερο απο 200 χρόνια θα έχουν συρρεύσει εδω σε τόσο μεγάλους αριθμούς που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν τη χώρα και θα αλλάξουν τη μορφή του πολιτεύματος μας για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε τη ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας. 

Αν δεν τους αποκλείσετε , σε λιγότερο απο 200 χρόνια οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια για να τους παράσχουν αγαθά, ενω αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους στις αποθήκες.

Σας προειδοποιώ: 

Αν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταραστούν στους τάφους σας. Οι Εβραίοι οπουδήποτε και αν γεννιούνται, δεν πρόκειται ποτε να αλλάξουν.Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικανού και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό, αν και ζούν ανάμεσά μας απο δέκα γενιές.Μια λεοπάρδαλις, δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματά της...".

Πηγή: Βιβλίο Ιωάννη Πασά "Το έγκλημα της επιστήμης".


Το 1800 ιδρύθηκε στο Παρίσι, η Banque de France, η Τράπεζα της Γαλλίας. 


Ο Ναπολέων ήθελε να απελευθερώσει τη χώρα από την εξουσία των τραπεζιτών. Είπε:

"Εάν η κυβέρνηση εξαρτάται για τα χρήματά της από τους τραπεζίτες, τότε τον έλεγχο τον έχουν οι τραπεζίτες και όχι η κυβέρνηση ... Γιατί το χέρι που δίνει είναι και το χέρι που παίρνει. Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Οι χρηματοδότες δεν έχουν ούτε πατριωτισμό, ούτε τιμή. Ο μόνος στόχος τους είναι το κέρδος".

Το 1806 είπε: "Με ποιο θαύμα χρεώθηκαν σε τόσο μεγάλο βαθμό ολόκληρες επαρχίες της Γαλλίας στους Εβραίους, όταν σ' αυτή τη χώρα υπάρχουν μόνο εξήντα χιλιάδες από αυτούς;" 
(Διάγγελμα του Ναπολέοντα, 1811.)Ο εβραίος πρωθυπουργός της Αγγλίας, Benjamin Disraeli, δήλωσε: ''... ο κόσμος διοικείται από εντελώς άλλους ανθρώπους από αυτούς που φαντάζεται όποιος δεν είναι πίσω από τη σκηνή ...''


'' Δεν με νοιάζει τι μαριονέτα έχει τοποθετηθεί επάνω στον θρόνο της Αγγλίας να κυβερνήσει την αυτοκρατορία της οποίας ο ήλιος δεν δύει ποτέ. Ο άνθρωπος που ελέγχει την προσφορά του χρήματος της Βρετανίας ελέγχει την Βρετανική Αυτοκρατορία, και Εγώ ελέγχω τη προσφορά του χρήματος της Βρετανίας. "

Nathan Mayer Rothschild - 1815Το τρίτο πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών

''Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Όλα αυτά τα δήθεν “δίκαια του λαού” δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.
Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.
Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.
Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν “μεγάλη”. Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.
Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη “ελευθερία” βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.''


RV