Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Όπως το 1453...



''Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετακινηθεί στα σύνορά μας, χάρη στις αιματηρές επιθέσεις του καθεστώτος στη Συρία. Αυτή τη στιγμή, 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες βρίσκονται στα σύνορα.'' Με αυτή τη δήλωση του ο Μογγόλος Ερντογάν ξεκινά και επίσημα το νέο 1453.  

Εκατόν είκοσι χιλιάδες αλλόφυλους εισβολείς έχει ήδη συγκεντρώσει η Τουρκία στο σύνολο της ελληνοτουρκικής συνοριογραμμής και ο αριθμός συνεχίζει να μεγαλώνει. 

Ο αρχηγός των τουρκομογγόλων Ερντογάν ανακοίνωσε ότι απόψε θα στείλει 30.000 στην Ελλάδα. «Τι είπαμε μερικούς μήνες πριν; Αν το πράγμα συνεχιστεί έτσι, θα ανοίξουμε τα σύνορα. Αισθάνθηκαν άβολα. Δεν μας πίστεψαν. Τι κάναμε χθες; Ανοίξαμε τα σύνορα. Μέχρι σήμερα το πρωί, περίπου 18.000 άτομα κινήθηκαν για να περάσουν απέναντι και πιστεύω πως σήμερα ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει στις 30.000. Δεν θα κλείσουμε τα σύνορα στο μέλλον».  
Οι αλλόφυλλοι εισβολείς πολιορκούν με όπλα τα ''τείχη''. Δείτε και εδώ.  



Αν πέσουν, η Ελλάδα θα παραδοθεί οριστικά στα στίφη της Ασίας κάτι που θα σημάνει και το οριστικό τέλος του Ελληνισμού. 



Εν τω μεταξύ η Ελλάδα άσκησε βέτο στο ΝΑΤΟ!!! Κάτι το οποίο επίσης δείχνει ότι η κατάσταση έφτασε πια στο απροχώρητο και ότι ακόμη και ο πιο φανατικοί της πολυπολιτισμικότητας έχουν πλέον αντιληφθεί(;) ποια θα είναι η εξέλιξη. Δυνάμεις δε του στρατού διατάχθηκαν να αναπτυχθούν κατά μήκος των συνόρων με εντολή να ρίξουν προειδοποιητικά πυρά




Ακόμη και η politically correct "Καθημερινή" με κύριο άρθρο της  μιλάει για την κρισιμότητα των στιγμών ενώ προειδοποιεί ότι "αυτή η κρίση είναι στην αρχή της και μπορεί να μεταλλαχθεί", αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για γενίκευση του πολέμου. Τελειώνει, δε, με τη φράση: "Οι στιγμές είναι κρίσιμες".

Στις σκηνές που έχουν μεταδοθεί, βλέπουμε αλλόφρονα πλήθη αλλοφύλων να σπάνε φυλάκια, να σκαρφαλώνουν σε συρματοπλέγματα,  όπως σκαρφάλωναν οι πρόγονοί τους στα τείχη της Βασιλεύουσας, για να εισβάλουν, να μας αλώσουν. Τίποτε δεν έχει αλλάξει. Οι μογγόλοι παραμένουν μογγόλοι, και εμείς παραμένουμε παρηκμασμένοι μεν αλλά Έλληνες και Ευρωπαίοι. Και όπως το 1453 έτσι και τώρα υπάρχουν ηττοπαθείς φωνές. 
Οι μογγόλοι καραδοκούσαν και τώρα πια μας επιτίθενται ανοιχτά, αποδεικνύοντας ότι δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ούτε καν το κρατίδιο που λέμε "Ελλάδα". 

RV